Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 


Sorry epäajankohtainen kysymys ;)

Mutta tein juuri edulliset kaupat tuttavan kanssa.Siis Reimatecin vk-haalarista kyse. Onko niissä mallin mukaisia kokoeroja, esim. 92 cm baby vs. 92 vyötärökiristyksellinen? Kokemuksia kumpi menee pidempään? Vai ovatko samaa kokoa mallista riippumatta?Voiko tulla ylläreitä: meillä meni koko 86 cm vyötärönauhallinen vielä yli 2-vuotiaalle kevään. Nyt lapsi on siitä kasvanut ja hankin syksyksi (silloin 2,5v) 92 cm baby-mallin (musta ne baby-mallit on niiiin suloisia!). Mietin tuliko hutikauppa - mahtuukohan lapsi 92 cm babyhaalariin, kun 86 vyötärömalli jäi pieneksi...

On nyt n. 90 cm pitkä, syksyllä ehkä just sen 92 cm. Pitäisi olla juuri hyvä?Kiitos, jos joku vastaa. Tämä oli eka kerta kun ostin haalarit! Edelliset on saatuja.

Kommentit (4)

Eli vähän pienempi ainakin puntit ja hihat kuin vastaavan kokoinen vyötärömalli. Niska-haarapituus sitten varmaan isompi?

Meidän lapselle istui vaan paremmin tuo babymalli.Meillä reilu 3,5v tytöllä on nyt käytössä 92cm babymalli, pari viikkoa sitten tytöllä oli neuvolassa pituutta oli 93cm.Syksyksi on jemmassa 98cm baby- sekä vyötärömallinen. Vyötärömallinen on vähän pidempi olka-lahje sekä niska-haara väliltä. Taitaa käydä niin että ainakin 98cm vyötärömallinen jää ensi keväälle, on nyt melko reilu.Meillä reimatecin babymallisetkin ovat mahtuneet melkein siihen saakka kun lapset ovat olleet lähes seuraavan koon kokoisia, eli 92 mennyt melkein 98cm pitkälle. Viime kevättalvella tyttö oli 91cm pitkä kun hyvin mahtui vielä 86cm reimatecin babymallinen talvipuku, alla ei enää ollut silloin villavaatteita. Eikä puvut ole päällä olleet kireitä, lapsi on pystynyt hyvin kurottelemaan ja pyllistelemään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä pitkäselkäisiä lapsia, joille haalarit jää aina pieneksi ekana tosta selkämitasta. Ihan varmaa mittaustietoa ei nyt just ole, mutta sellainen tuntuma on että baby-mallissa lyhyempi niska-haara. Tällainen mielikuva ainakin jäi kun keväällä haalareita sovittelimme, baby-malli 92cm oli liiankin sopiva kun taas isompien malli 92cm mukavan iso jotta mahtuu ainakin syksyn vielä. Lisäksi baby-malliin hankalampi ostaa kasvunvaraa.Toki vuosittainkin on ollut eroja, mm. -05 keväthaalareissa oli todella niukka mitoitus (ainakin verrattuna talvi -05/06 tai kevät -07).Nämä kaikki siis nimenomaan Reimatec-haalareita.Meilläkin muuten toukokuussa 2v täyttänyt poika, jolla oli 2v pituutta 87,5cm. Haalarina tosiaan 92cm Reimatec, mutta pojalla onkin pitkä selkä. En usko että mahtuu enää kun pituutta on 92cm (eli ensi keväänä). Meillä myös samankokoiset housut ja takki, ja ne mahtuvat varmasti ensi keväänäkin (noissa olkainhousuissa kun löytyy säätövaraa, haalarissa ei sellaista oikein tunneta).

Meidän pojalla jäi edellisistä haalareista (86 cm) lahkeet lyhyiksi, olka-haara -mitan puolesta olisi vielä mahtunut hyvin päälle. Ei ehkäpä tuo baby-malli on sikälikin hyvä? Tiedä sitten. Menee tuo 92 cm nyt varmaan ensi syksyn, saa nähdä keväällä sitten taas miten on poika kasvanut.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat