Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mitkä ovat perustelusi? Mikä on perheenne tulotaso?Tuntuu lähipiirin perusteella meinaan siltä, että köyhät antaa vähästään, rikkaat ei paljostaakaan.

Kommentit (6)

eli nälkäpäivä, elämä lapselle ym. Annan niihin sitten yleensä aina n. 20-30e, joskus enemmänkin. Näihin keräyksiin on vaan helppo osallistua, en vaan muista muuten antaa rahaa, arki niin kiireistä. Lisäksi ollaan ajateltu ottaa kummilapsi. Tulotaso kova, en sen enempää erittele.

Suoravelotuksena menee Unicefille joka kk 25 euroa. Lisäksi annan aina Punaisen Ristin kampanjoihin ja muihinkin hyviin kohteisiin, arviolta yht. 400 e vuodessa. Enemmänkin voisi antaa, sillä varsinkin nuo edelle mainitsemani järjestöt tekevät minusta arvokasta työtä. Tulomme ovat keskitasoa, yht. bruttona tällä hetkellä n. 6500.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuloni ovat brutto 2250,-

Olen yksinhuoltaja, joten tiukille välillä vetää kun vuokrakin vie melkein puolet nettotuloista. Silti koen, että pystyn tuon 20 euroa lahjoittamaan.

ja nykyään vähän isommasta palkasta.Ja annamme SPR:lle, Kirkon ulkomaanapuun ja pariin kristilliseen järjestöön, jotka tekevät esim kehitysyhteistyötä Mongoliassa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat