Seuraa 

Moi,olisiko vinkkejä reilu 2-vuotiaan reissusängyksi, kun matkasänkyyn ei kunnolla enää mahdu ja samassa sängyssä vanhempien kanssa ei osaa nukkua.Joskus luin, että jollakin olisi käytössä retkisänky. En löytänyt googlaamalla tietoa, mistä sellaisen voisi ostaa. Niinpä käännyn teidän puoleenne. Vai pitääkö tyytyä vaan patjaan lattialla?kua

Kommentit (6)

Meilä 4v 112cm ja mahtuu sänkyyn, tosin ei enään nuku tietenkään siinä. Meidän sänky on 120x60.

Citymarketissa katoin tänään retkivuodetta joka on aikuisin kokoinen, eli 190x80? hintaa oli alle 40¿.

Ihan tavallista patjaa minäkin suosittelin, jos ei matkasänkyyn mahdu.

Itse päätin juuri tilata Hobby Hallista Espritin taitettavan matkapatjan omalle 2-veelleni. Vaikuttaa ihan näpsäkältä, koko oli 120x60 cm.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En valitettavasti osaa sinua auttaa, mutta itsellä on hakusessa myös jotain vastaavaa... Meillä tyttö kiipeilee matkasängystä vaarallisesti pois, joten siellä ei voi pitää ja jotain ratkaisuja pitäisi keksiä. Vinkkejä reissusängyistä siis kaipailen minäkin. =)

toimii missä ja milloin vain - kun hankkii sellaisen puhallettavan/ilmatäytteisen retkipatjan ihan vaikka aikuisen kokoa, niin se menee autossakin pieneen tilaan ja on aina tarvittaessa mukana. Kaikkialla on yleensä myös ylimääräisiä tyynyjä (esim. kyläpaikat, hotellit) joilla voi patjan reunustaa, ettei lapsi valu lattialle yön aikana.

Lisäksi on olemassa ns. retkimallinen turvalaita, jonka voi laittaa mihin tahansa tavalliseen sänkyyn - se on sellaista nailonkangasta + putket matkasäsnkytyyliin... putket menee patjan alle ja laita pysyy niiden avulla kyllä hyvin pystyssä. Turvallinen ratkaisu ns. ylimääräiseen vuoteeseen.

Ihan normaalin kokoinen on, mutta ei ole elämässään suostunut nukkumaan yhden ainutta yötä matkasängyssä. Eikä kovin montaa yötä edes pinnasängyssään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat