Vierailija


Olipa vaan tän pvän lehdessä otsikko.

Kommentit (31)

Ensin kokoomus, sitten vihreät ja nyt demarit. Eli seuraavaksi siis se kristillisten Päivi?????:-DVierailija:

Lainaus:


ettkö te siskot sitä jo tiedä - tai suostu tunnustamaan ...:)


ainakin vaalien alla se asui vielä miehensä kanssa ja poikansa joka on entisestä liitosta. muistan vaan kun kertoi että viettävät pääsiäisen? tai jonkun muun jutun yhdessä entisen miehen ja hänen uuden vaimon kanssa.

sehän oiskin jo pommi jos se vielä hjalliksen vetää mukaan kuvioihin.

:DD

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


kovaa kukkoa; matti ja hjallis. Läytyy jo yks yhteinenkin kaato, näinköhän tulee tulevaisuudessa lisää...
Eihän hjallis eduskunnassa ole???

ettkö te siskot sitä jo tiedä - tai suostu tunnustamaan ...:)En oikeis ymmärrä tätä päivittelyä, näinhän tää maailma ja ihmissuhteet on ollu esihistoriallisista ajoista asti!Mietitääs nyt vaikka Kimiä; jos se olis putkimies/hitsari/sairaankuljettaja, oliskohan jenny huomannu sen ihanan vihreet silmät, mihin se alusa kerto ihastuneensa?Mutta tuo P. Räsänen olis kyllä jo saalis ja uutinen!!!

marialla aina ollut ongelmia miesten kanssa. vaihtuneet tiuhaan tahtiin.maria olisi jo voinut osoittaa kypsyytensä erottuaan Tommista. Ollut ihan rauhassa lapsen kanssa.

Tällä kertaa valitsi vanhan pukin.

kovaa kukkoa; matti ja hjallis. Läytyy jo yks yhteinenkin kaato, näinköhän tulee tulevaisuudessa lisää...Muut on harakoita, Leena rules, se on fiksu ja tyylikäs nainen, joka ei oo alentunut kommentoimaan eksänsä elämää tolta kantilta.

Kaikki naiset osaavat hölöttää heille valmiiksi puhuttuja sanoja.Leena katsoi harkimon huorailua läpi sormien vuosien ajan. Mutta vain sen vuoksi, että sai itse asemaa.Kaikki nämä naiset tekevät nyt samaa mitä miehet ovat tehneet aikojen alusta asti..

Ja tosiaan rikas. Tuskin kukaan rahojen kanssa naimisiin menee (tai no..;) mutta kyllä se tutustumista edesauttaa.Hupaisaahan se on, mutta näin tämä piiri pieni pyörii... :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat