Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

niin mistähän on kyse.. Nyt kp 24/28: yököttää, palelee, lämpö vähän yli 37, alavatsaa juilii, oikeestaan koko maha on välillä tosi kipee. Alavatsaa myös jotenkin kiristää. Näitä oireita nyt ollut n. 3 päivää. Yksi raskaus takana, mutta ei siitä mitään tälläistä ollut... En vaan jotenkin jaksa uskoa etä olisin raskaana, kun oli ensimmäinen yrityskierto, vaikka toki tiedän sen olevan mahdollista. Ajattelin vaan, että voisiko tällaiset oireet liittyä johonkin sairauteen? Kokemuksia please!!!!!!

Kommentit (6)

Kuule, odota nyt ihan rayhassa viikonloppuun ja testaa jos menkat ei ole alkanu sitä ennen.Itte odotan kolmatta, ja varsinkin kun odottaa tärppiä sitä kiinnittää ihan satasen verran liikaa "oireisiinsa" jokka saattaa olla lähestyvän kuukautisen alun merkki.Keksi kaikkea puuhaa mahollisimman paljon ja koita olla ajattelematta kuukautiskiertoa ihan jatkuvasti. Et kuitenkaan tartte tietoa raskaudesta NYT vaan anna ajan kulua hetken että hormooneja kertyy hyvä määrä ennen testaamista.Jos et ole työkuntonen, hae saikkua. Mutta älä hätäile testin kanssa. Jos sulla on tasan 28 kp kierto niin odota sinne 29 saakka. Jos sulla on ollu välillä pidempiä niin odota sen pisimmän mukaan.

Samaten kannattaa muistaa että sulla saattaa olla ehkäsymuodosta riippuen kierto vaikka vähän sekasin, esim. hormooniehkäsy saattaa pitää kierron säännöllisenä.Älä stressaa asialla liikaa. Jätä positiivinen testi viikonlopun kunnialle! ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että kun oikein toivoo raskautta niin sitä voi kuvitella vaikka mitä ja tulkita kaikki pienetkin vihlaisut ja nipistelyt raskausoireiksi. Myös lähestyvät kuukautiset voivat aiheuttaa esim huonovointisuutta, viluisuutta, päänsärkyä, turvotusta, 'repäisykipuja', alavatsan juilimista ja nippailuja.Jos menkat on myöhässä, tee testi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat