Vierailija

Sivut

Kommentit (29)

Mutta on rumentunut viime vuosina ja vielä kaljuuntuu.Mutta eipä se Harrykaan juuri minkään näköinen ole. Kyllä se vaan pojilla ja miehillä on helppoa. Voi pitää samaa lyhyttä hiusmallia vuosikaudet, ei tarvi meikata, vaatteiksi farkut ja joku rento paita/puvun takki ja on niin komea ja muodikas.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka en pidä siitä dianamaisesta pälyilevästä luppakatseesta. Ja taitaa ressu kaljuuntua aika nuorena. Mutta raameja on ja muutenkin ihan ok näköinen.Harry taas on niin sikaniskajuntin näköinen (ja muutenkaan ei kuulosta miltään järjen jättiläiseltä), että hyh.

minkä niminen olikaan. Eihän sitä voi tietenkään sanoa, kuka on Harryn oikea isä, sehän olisi iik skandaali ja häpäisisi koko kuningashuoneen jne...

kun kattelin konserttia, ajattelin että en kyl yhtään ymmärrä miten sitä Williamia aina kehutaan komeeksi, ei iske minuun kyllä lainkaan. Harry sen sijaan on herkku:) Ainakin jos niistä kahdesta pitää valita... Sama Dianassa, ei se mun mielestä mikään tajuntaa räjäyttävä kaunotar ollut niissä pätkissä, mutta tietty osasyy oli kamalassa brittimamma-tukassa ja vaatteissa....voi itku sentään. Mut onneks kaikilla ei oo sama maku.

Williamissa on jotain samaa suun seutuvilla kuin nuoressa kuningatar Elisabetissä. Mutta alkuperäiseen kysymykseen, William " kiltimmän" näköisenä vetoaa minuun enemmän.

Ennen pidin Williamia ehdottomasti komeampana, enkä ajatellut, että Harrysta voisi tulla yhtä mukavan näköistä, mutta nyt William olikin yhtäkkiä vanhentunut todella paljon, ja Harry taas miehistynyt oikein sopivasti. :)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat