Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Minkälaisissa liikuntaharrastuksissa muiden 3-vuotiaat käy? Meillä on motorisesti lahjakas 3-vuotias poika, joka esittää harva se ilta tanssiperformanssia meille tiskirättien, kylpypyyhkeiden, torkkupeittojen tms. kera. Lääkäri sanoi jo vauvana kaverista, että ' liikkuu voimistelijan tavoin' . Jotain jumppaa tai tanssia voisi ajatella kerran viikossa esim. isä-lapsi-juttuna. Olisiko vinkkejä itäisen uudenmaan harrastustarjonnasta? Meillä olisi mahdollisuus kuljettaa alueella pk-seudun itäpuoli - Porvoo.

Kommentit (5)

johon pääsee 3-vuotiaana... ja odottanut että tuo maaginen raja tulisi joskus ylitettyä meillä...Siis, mielestäni Kontulan salilla (ostarilla) on tämä junnu tae kwondo, jossa myöskin varmaan juuri tuollaista kuperkeikkajuttua alkuun.

Meidän poika on jo pari vuotta käynyt temppukerhossa eli seillä on jumppaa, kuperkeikkoja, temppurata, renkaita, kävelypurkkeja ja milloin mitäkin. Tästä ilmoitellaan aina Uusimaassa syksyn tullen ja yksi kerta kestää vähän vajaa tunnin.Alle 3-vuotiaat käyvät vanhempien kanssa ja vanhemmat yksikseen (siis vanhemmat vain tuovat).Pienille ei niin kauheasti järjestetä liikuntaharrastuksia, mutta tässä on ollut mukana tasapuolisesti poikia ja tyttöjä.Lisäksi täällä on avoin temppurata muistaakseni sunnuntaisin, johon pitää mennä vanhemman valvonnassa. Täällä vaan käy paljon vanhempia lapsia ja nuoremmat jäävät jalkoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat