Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei!

Olen raskausviikolla 8+4. Eilen illalla alkoi melko kova polttava alavatsakipu, joka kesti noin 5 tuntia, nukahatmiseen asti. Ja taas tänään kipu jatkuu lievempänä. Tunne on vähän polttava ja painava. Lisäksi kuvottaa, mutta vuotoja ei ole. Aivan alkuraskaudesta joskus 5-6 viikoilla minulla oli alavatsakipua, mutta sen jälkeen ei mitään. Taas alkaa keskenmenon pelko nostaa päätään, kun tämä kipu vain jatkuu ja jatkuu. Ultraan pääsen vasta huomenna. Onko kokemuksia vastaavasta?

Ja lisäkysymys: Kävin tiistaina neuvolassa ja annoin pissanäytteen. Tänään neuvolantäti sanoi, että siinä oli jotain kasvua, epäpuhtautta ja pyysi antamaan uuden näytteen huomenna. Mitähän tämä voi olla?

Kiitokset kommenteista jo etukäteen!

Kommentit (1)

Epäpuhtaus voi olla joko valkovuodon/sperman sekoittumista virtsaan tai sitten pissatulehdus. Yleensä pyytävät uuden näytteen ellei ihan satavarmaa ole mistä kyse ja laittavat sitten viljelyyn. Pissatulehdus voi aiheuttaa TODELLA tuskaisia vatsakipuja ja itselläni meinannut molemmissa raskauksissa ajaa pienen ulos yksiöstään...

Molemmissa tapauksissa tulehdus hoidettiin ja nyt tämä toinen onneksi on suostunut yksiössään pysymään, saisi pysyä vielä tovin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat