Seuraa 

hei äidit. tyttöni täyttää 4 kuukautta ja ei enää vaunuissa viihdy ainakaan näin kuumalla, lisäksi matkustetaan autolla paljon, jolloin tarvittaisiin vauvalle sopivat, helposti kasattavat rattaat, matkarattaat joissa olisi selkänoja jonka saa makuuasentoon, jalkapeite, korkeuden säätö työntökahvoissa (ollaan pitkiä kokoperhe) ja kunnon " kuomu" ettei aurinko liikaa porota sekä pyörät jotka toimivat maastossakin. ainiin ja " vaihto-aisa" olisi bueno.onko kokemuksia? ja ehdotuksia mistä kannattaisi lähteä turun seudulla hankkimaan? rahaakaan ei niihin ihan ylettömästi haluaisi laittaa..mikä merkki on luotettava? näitähän löytyy joka lähtöön täällä netissä, mutta kun " moni kakku päältä kaunis" vai kuinka?kiitoksia jos viitsitte vastata!

Kommentit (2)

ei varmaan löydy edes yksiä rattaita! Kesäkuun kaksplussassa on esittelyssä 17 matkarattaat joten siitä saa vähän osviittaa (lehti myydään 50% hintaan eli 3.20 e). Suurimmassa osassa matkarattaita ei ole heittoaisaa eikä kovin maastokelpoisia pyöriä. Meillä on saman ikäinen vauva ja ratastarve on ratkaistu yhdistelmävaunuilla (koppa pois ja ratasistuin makuu/puolimakuuasentoon. Jalkapeitto onkin kesällä paksu, joten käytetään vaan ohutta makuupussia/vilttiä. Heittoaisa, isot ilmakumi pyörät ja säädettävä aisan korkeus plussaa mutta autoon tunkeminen onkin toinen juttu) ja PegPerego Pliko3 matkarattailla (meillä ei jalkapeittoa,mutta kuomu on iso ja työntökahvat jatkettavat. Rattaat saa makuuasentoon ja pyörät on jousitetut muttei kovin isot). Tuossa kaksplussan vertailussa on malleja aika hyvin minusta ja pyörien koot ja aisojen säädettävyys hyvin esitelty.

Toivottavasti löydätte mieleiset menopelit! Käytettyinäkin saa ihan hyviä,mutta malleihin kannattaa mielestäni ensin tutustua kaupassa niin tietää ominaisuudet ja ovh:t.


Meillä on Maclaren Techno XT -sateenvarjorattaat (Emmaljungan City Jet-yhdistelmän lisäksi). Nuo Maclarenit täyttävät kaikki toiveesi paitsi tuon jalkapeiton. Jos ostaa vähän kalliimman Techno XLR-mallin, niin saa tuon jalkapeitteenkin. Olen tosi tyytyväinen noihin esimerkiksi seuraavista syistä:*Kasattuna tosi pienet

*Saa näppärästi kasaan ja kokoon (esim. vauvan ollessa sylissä)

*Kevyet, n. 7,5 kg

*Kuomun saa alas asti suojaamaan pientä nukkujaa

*Kuomun ikkunassa UV-suoja

*Selkänojan saa makuuasentoon -> sopii vastasyntyneellekinJa monta muutakin hyvää ominaisuutta niissä on, kannattaa käydä livenä tutustumassa :-)[quote]

Kesis

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat