Vierailija

Mulla on menossa vasta joku 20. paiva kuukautiskierrosta ja tanaan on ollut aamusta lahtien ihan samanlainen paha olo kun ekan lapsen kanssa raskaana ollessani. Voiko tassa tosiaan olla kysymys samasta asiasta kun kuukautisten ei pitaisi viela alkaa moneen paivaan??? En millaan voisi uskoa mutta olo on niin samanlainen kuin silloin, etoo jatkuvasti mutta ei vatsassa kierra eika varsinaisesti tee mieli oksentaa. Teoreettisesti voisin kylla olla raskaana.

Kommentit (8)

mutta kun en ole edes varma haluanko seuraavaa lasta nyt juuri...taa oli vahan tallainen ' antaa kohtalon paattaa' -juttu kun toisaalta tekisi mieli toihin ja toisaalta ikaa alkaa olla niin etta kannattaisi nyt hankkia se toinen mikali hankkii. Eli en tosiaan ole odottanut tai toivonut mitaan tallaista...ajattelin lahinna antaa toiselle raskaudelle mahdollisuuden niin etta jos vanhempana kaduttaa etta tuli tehtya vain yksi niin voisi ainakin ajatella etta yritinhan ma vahan aikaa vaan ei mitaan tapahtunut...Ajattelin ehka jouluun asti yrittaa ja jos ei onnistu niin sitten antaa olla, keskityn muihin asioihin. Ja kun ekalla kerralla kesti 2 vuotta niin en tosiaan odottanut etta mitaan tapahtuisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Seuraavana päivänä tein testin ja näytti jo vahvaa viivaa. Kuukautisten ollessa vasta kolme päivää myöhässä alkoi päivittäinen oksentelu. Minulla on keskivertoon nähden aikainen ovulaatio, joten selittynee sillä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat