Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ne sai se tehtävän ja naisten puolella Toral ei suostunut siksi maskotiksi. enempää en nähnyt :( kertokaa mitä tapahtui, kuka putosi?

Kommentit (14)

hirveän suuren numeron teki siitä, että Toral ei suostunut pukeutumaan siksi maskotiksi. Todelliset häviön syyt jäivät käsittelemättä kokonaan.

Eipä silti, karmea omahyväinen akka ja ihan oikein, että sai kenkää. Ei se silti ollut joukkuueen häviön syy, mutta eihän se olekaan aina se " oikea" syypää, joka saa potkut. Tiimityöskentely- ym sosiaalisilla taidoillakin on väliä, ei vain pelkällä tuloksenteolla. Jos siis sattuu kuulumaan hävinneeseen joukkueeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hän koki olevansa paljon parempi arvoinen ihminen kuin muutamat joukkuetoverinsa joille hän ei " oikeassa" elämässä puhuisi sanaakaan. Hän ei palkkaisi heitä edes sihteerikseen. " Ihanaa, kun pääsen omaan työhöni" .Mikä hiivatti se kuvitteli olevansa?

Vähän toista kuin täkäläinen ylivaatimaton ja itseään vähättelevä meininki. Eipä silti, suurin osa noista kilpailijoista on aika ärsyttäviä koheltajia. Ilmeisesti se rauhallinen mustaihoinen mies (jonka isoäiti kuoli) voittaa?

Eli ei sen varmaan tarvitsekaan olla mikään kiva ihminen siinä omassa työssään. Riittää kun osaa laskeskella lukuja ja sijoittaa asiakkaiden rahoja siten, että asiakkaat ovat tuottoon tyytyväisiä. Mutta johtajaksi sellaisesta tyypistä ei ole, se on selvää.

Se kun ei ole ollut aktiivinen tähän mennessä. Toralin odotettiin ottavan projektipäällikön paikan, mutta inisi, ettei tiedä markkinoinnista mitään. Sitten Felicia ym. keksivät, että Toral voisi edes maskotiksi pukeutua.

pitää osata tehdä yhteistyötä kaikkien kanssa.Sosiaalisilta taidoiltaan täysin kypsymätön. Missä tärkeässä tehtävässä sitten toimineekaan en haluaisi hänen kaltaistaan esimiestä enkä työkaveria. Hänen suhtautumisensa toisiin oli ylimielistä.Olen sitä mieltä ettei eilinen tappio ollut hänen syytään ja varsinainen syy tappioon jäi käsittelemättä tosin sitä sivuttiin joku oli ehdottanut että logo näkyisi muttei hänen ehdotuksensa mennyt läpi.Aluksi harmitti hiukan sen tytön suora pudotus mutta mitä hän siinä taksissa sanoi " en oikeassa elämässä edes puhuisi näille x ja x henkilölle mitään" oikeutti pudotuksen täysin.

Toral ollut maininnut asiasta kanssakilpailijoille. Toral selvitti, että maine menee naurettavaksi asettumalla, johon Trump kertoi itse pukeutuneensa kanaksi. Toral yritti selittää, että tehän olettekin Trump. Linkkaajakin oli sitä mieltä, että Toral ei toiminut ryhmän hyväksi. Se riitti ja Trump sanoi Toral, you' re fired!

Puhui itsensä pussiin kerran toisensa jälkeen. Kun tuli puheeksi, että tytöt olisivat ehkä voittaneet, jos Toral olisi ollut pomona, niin hän alkoi sönköttää, että hänen olisi pitänyt voimakkaammin vaatia, että hänestä tehdään joukkuenjohtaja. Kun Trump sitten kysyi, että oliko Toral ehdottanut sitä, niin hän sanoi " Uskoakseni."Kyllä tuolla tasolla olevan ihmisen pitää tietää, mitä hän on sanonut ja osattava pitää puolensa myös tuollaisen akkalauman keskellä!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat