Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Valtava ruokahalu vauvalla. Kiinteitä menee tosi hyvin, niitä annan niin paljon kuin napa vetää. Niiden lisäksi imetyksiä n. 7-8 kertaa päivässä. Ja syö kuin ei olisi ikuna maitoa saanut. Syö joko yhden tai molemmat rinnat kerralla ja maitoa multa tulee valtavat määrät.Hyvä muuten, mutta mulla on valtava nälkä. Koko ajan. Syön tosi paljon, tavallista ruokaa sekä herkkuja. Paino tippuu, jos en todella tarkkaile syömistäni. En siis halua enää laihtua.Onko kellään muulla samaa ongelmaa? Onko josssain vaiheessa helpottanut? Oletko huomannut jonkun ruoan olevan hyvä pitämään nälkää?

Kommentit (6)

ainakin itsellä kävi niin. Olin päättänyt, että imetys saa alkaa loppumaan niihin aikoihin, kun 1-vuotispäivä lähestyy. Pojan ollessa n. 9 kk:tta, näytti siltä, että poika halusi rintaa vaan useammin ja useammin, ja näin ja painajaisia vieroituksesta. Meillä myös vauva söi tosi hyvin, 5-6 ateriaa päivässä, aamupalaksi yleensä silloin oli lautasellinen puuroa (samankokoinen kuin mitä 3,5-vuotias siskonsakin söi, iltapalaksi sama määrä puuroa, ja siinä välissä söi lounaaksi ja päivälliseksi tyyllin 1-2 perunaa+lihaa+lisukkeet, ja välipala tietysti myös ;) )Eli nälästä ei pelkästään olis luullut maidon juomisessa olevan kyse. Vettä toki myös meillä tarjottiin. Kummasti vaan sitten kuitenkin siinä reilu 10 kk:den iässä imetyskerrat harvenivat, ja lopulta niin, että imetys loppui ihan melkein itsestään, kun poika oli 11,5 kk:tta.Vähintään vuoden ikään ajattelin jatkaa. Kunhan tässä vaan pysyisi jotenkin muuna kuin luurankona. Just tossa klo 13.30 aikaa vauva söi molemmat rinnat ja kävi nukkumaan ja nyt äsken heräsi vaunuista, tahtoi tissiä, söi molemmat ja nukahti taas! Ja kahvitauon aikana syömäni 3 jätskipuikko, 2 näkkäriä, lohipasteija ja 4kpl pikkuleipiä tuntuu valahtaneen taas jonkun muun vatsalaukkuun...t. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siihen asti vain laihduin ja laihduin, aina ihan alipainoiseksi. Mutta vuoden paikkeilla sitten helpotti, vaikka imetystä olen aina jatkanut paljon pidempään. Nyt jos olisin samassa tilanteessa, laittaisin vaikka öljylorauksia joka ruokaan ja täyttäisin mahan todellakin jollakin energiapitoisella, ja söisin vähemmän kasviksia ja hedelmiä, jokta kyllä täyttävät, mutta eivät sisällä paljoakaan energiaa. En jaksanut imetysaikoina syödä niin paljon, ettei paino olisi pudonnut.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat