Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

sijoitusrahasto ja nyt en tajuu siitä mitään. Onko kellään ja voisko mua vähän valaista? Osasin siirtää sinne 100e mut miten menettelen kun haluan sieltä rahaa? Jos vaikka siirtäsin ihan tässä tietokoneella rahaa normaalitililleni niin miten sen teen?

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei sinne laiteta ja oteta miten huvittaa. Rahastosijoittaminen on pitkäjänteistä. Et voi liikutella satasia edestakaisin, menetät palvelumaksun joka kerta kun teet jotain. Jatkuvassa rahastosäästösopimuksessa sijoitat jonkin pienen summan kuukausittain, jos sinulla ei ole tuollaista sopimusta niin laita isompia summia kerralla.Huomioi sekin että luovutusvoitot on pääomaveron alaista tuloa! Rahasto toimittaa tiedon luovutusvoitoista verottajalle suoraan. Mutta ei tarvitse ihmetellä sitten sitä verolippua jos holtittomasti vähän väliä siirtelet pikkusummia, että mitä ihmeen senttejä ja euroja siellä on verotettu..

josta nostetaan rahaa vähän väliä. Idea on se, että laitat sinne rahaa esim. joka kuukausi jonkun tietyn summan, tarkoitus ei ole nostaa näitä rahoja ihan hetkeen. Rahoille saat todennäköisesti sijoitusrahastossa parempaa tuottoa kuin esim. tavallisella tilillä. Tuotot vaihtelee. Voi olla aika pienikin tuotto jos on pieni riskikin. Tarkoitus on siis saada parmpaa tuottoa rahoille, ja nostaa ne joskus vaikka vuoden päästä esimerkiksi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat