Vierailija

Eli meille laitettiin n. vuosi sitten uusi laminaatti, joka nyt jo naarmuilla, vaikka pitäisi olla tosi kestävää (julkisten tilojen),, Soitimme maahantuojalle ja kuulemma vika siinä, että johnsonin pesuaine ei laminaatille sovi, vaan muodostaa pintaan kalvon, joka sitten naarmuuntuu, kerää sormenjälkiä jne.. Onko muilla kokemusta tällaisesta?

Kommentit (4)

Johnssonin laminaattipesu on ihan syvältä. Laminaattiin jäi kauheet raidat vaikka kuinka nihkeellä pyyhki. Nyt mulla on käytössä kiillon laminaattipesu ja mitää jälkiä ei jää lattiaan.

Saippua muodostaa juuri sen kalvon. Mutta naarmuuntumiseen sen ei pitäisi vaikuttaa mitenkään. Sen kalvon voi poistaa laminaatin tehopesulla, olikohan Kiillolla sellainen tuote.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

se sisältää saippuaa joka ei laminaatille passaa.Olen käyttänyt jotain laminaattipesua, taisi olla kiillon tuote, jossa saippuaa ei ole ja silti lattioihin on tullut jonkin verran naarmuja vaikka meillä on kovaan julkiseen käyttöön tarkoitettu lattia.Ei taida mikään lattia täydellisesti kestää ison lapsiperheen elämää :-)Uudessa kodissa on parkettilattiat ja taitaa olla koloilla jo ekan asumiskuukauden jälkeen ;-)

pitää kokeilla sitä tehopesua ja jos ei naarmut katoa, suurin osa niin jonkinlainen reklamaatio tehtävä,, kuitenki takuu tuossa lattiassa vissiin 8 vuotta tai jotain siihen suuntaan. Osa naarmuista tuntuu olevan kyllä syvempiä ku saippukalvo, mutta jos edes suurin osa lähtis pois.. En sitte tiiä, miten tuo johnson saapi myyö laminaatinpesuainetta, joka ei sovi laminaatille.. Taidan ostaa kaikki pesuaineet tästä lähtien muuta merkkiä. Kiiltoa meillä kivipesuaineet ja ei pahaa sanomista niistä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat