Vierailija

HeiPaljastui että poikamme on kavereineen kiusannut rinnakkaisluokkalaista poikaa (uhkailu, kiristys, töniminen). Kun me vanhemmat saimme tietää asiasta, puutuimme siihen tiukasti. Oli palavereja koululla eri kokoonpanoissa ym. Erityisen iloisia olimme siitä että poliisi saapui luokkaan puhumaan kiusaamisesta. Tuntui, että vasta silloin poikamme tajusi, että kyseessä on vakava asia.tilanne on nyt rauhoittunut, mutta haluaisin olla varma, ettei se enää pääse uusimaan. Tunnen epäonnistuneeni kasvattajana kun lapsesta tuli kiusaaja, ja nyt haluan toimia apremmin.Millaista "jälkihoitoa" minun pitäisi kotona tehdä, miten asiasta voisi keskustella ja kuinka sitä voisi työstää eteenpäin.

Kommentit (2)

Hyvä, että asiaan puututtiin ja palaverit järjestettiin. Nyt asia on mielestäni loppuunkäsitelty ja ei ole syytä kaivella vanhoja. Yleisellä tasolla voidaan kotona jatkaa keskustelua mikä on oikein ja mikä väärin. Johdonmukaisesti pitää puuttua väärään käyttäytymiseen ja sitä kautta kasvattaa nuori käyttäytymään oikein.

Vanhempina tiedämme, että joka päivä tulee tilanteita eteen, jossa joudumme ohjaamaan lastemme käyttäytymistä. Käytetään nämä tilanteet hyväksi. Ohjauksen ja opastuksen kautta opitaan asiat parhaiten.

Kirjautumisvirheen takia ensimmäinen vastausviesti meni "vierailijan" kirjoittamaksi, mutta vastausviestin kirjoitti asiantuntija matti_koski.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat