Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Törmäsinpä äsken huutiksessa haalariin, jota myyjä myy mainitsematta sellaista seikkaa, että haalari on kakkoslaatua ja että sitä on myyty pilkkahinnalla Reiman tehtaanmyymälöissä.Itse olen samaisen haalarin ostanut omalle lapselleni tehtaanmyymälästä. Hintaa haalarilla oli 25 eur johtuen kakkoslaadusta, jota kylläkin on taviskuluttajan vaikea havaita.No, nyt siis huutiksessa myydään ihan samaa haalaria samoine virheineen uutena ja virhettömänä (ts. kakkoslaatuasiasta ei mainita mitään). Ja huudot ovat yllättäin kivuneet reippaasti 25 euron yläpuolella.Ärsyttää tuollainen kusetus. Ostaja luulee ostavansa priimaa mutta saakin kakkoslaatua.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minäkin suosittelen kysymään myyjältä, että onko kyseessä kakkoslaadun puku. Tuollaista pitääkin kysyä jos epäilee. Myyjä sitten vastaa miten asia on. Ei sellaisesta pidä kenenkään loukkaantua, mutta ei pidä jättää kohteen tiedoista oleellista asiaa pois.

joka ajaa moraalin ohitse.... O Tosin voi olla silkaa ahneutta ja vartavasten huutismyyntiin harkittu. Kysy kohteessa piruuttasi onko kakkoslaatua.....

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat