Vierailija

viihteellä (join peräti 3 siideriä) viikonloppuna niin saldo oli 2 varattua jotka vonkasivat mukaan (eri aikaan tietty :-)). Ja vielä tällaisessa kohtuupienessä kaupungissa kun on hyvä mahdollisuus oikeasti tietää mikä toisen " siviilisääty" on. On kai sanomattakin selvää että passitin molemmat tiehensä, mutta uskohan tässä menee kohta koko mieskuntaan. Onko nykyisin löyhä moraali jo niin hyväksyttävää vai minäminä ajattelu täysin vallalla?

Kommentit (4)

Eräskin isukki vonkasi ihan tosissaan mua mukaansa. Vaimo kärsi synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kotona ja pieni vauva oli vasta pari kuukautinen.Eikä se isukki jäänyt ainoaksi vonkaajaksi sinä iltana. Se vain oli mielestäni se törkein tapaus. Juuri kun vauvakin oli syntynyt. Hätistelin kollegoja nilkoistani ja päätin etten hetkeen aikaan osallistu työpaikan juhliin.

eli vanhojen tuttujen tapaamista pitkästä aikaa. Kaupungissamme oli tietty tapahtuma jonka vuoksi väkeä oli paljon liikkeellä. Tällöin myös vanhat koulukaverit tulevat kaupunkiin moikkaamaan tuttujaan. Siksi minäkin sinne menin eli en tyrkylle :-)Tietty kiinnostava ajatus että onko ravintoloista tullut enemmän " vapaata riistaa" paikkoja sen sijaan mitä ne ehkä ennen ovat olleet.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat