Seuraa 


Milloin olette hankkineet tyynyn? Meillä poika 1v4kk ja hankin jo sellaisen lasten tyynyn mutta poika tykkää nukahtaa aina poski lakanaa vasten,pylly pystyssä joten tyyny vaan haittaa nukahtamista kun ei pääse haluamaansa asentoon. Otin vielä pois käytöstä mutta miloin siis olisi hyvä jo käyttää tyynyä, tietääkö kukaan?...Hyvin tuntuu poika nukkuvan ilmankin. Vai onko sillä mitään merkitystä esim niskan kannalta...?

Kommentit (7)

Kun oli n.1,5v...Kuitenkaan tyynyllä ei oo nukuttu kun muutaman tunnin ajan yhteensä, koska meidän pikkumies on niin kova pyörimään sängyssä, että eihän se pää siinä tyynyllä pysy.=) (Niin ja pojulla ikää nyt 1v10kk)

ja rauhoitti nukahtamista ja öitä kummasti. Poika nukkuu nyt lähes aina pää tyynyllä kun aiemmin ennen nukahtamistaan pyöri ties miten päin sängyssä ja usein oli nukahtanut pää jalkopäässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

...otettiin käyttöön joskus kun lapsi oli ehkä 1 v. 8 kk - 1 v. 10 kk. Muuten emme olisi varmaan vielä ottaneetkaan, mutta lapsi alkoi systemaattisesti viemään yhden minun tyynyistäni omaan sänkyynsä ja myös silloin jos nukkui minun vieressäni laittoi pään aina tyynylle.

Esikoinen sai tyynyn kun sai oman sängyn 1v3kk:n ikäisenä. Pää ei pysynyt tyynyllä vielä yhtään, parivuotiaana vasta. Kuopus, kohta 2v, nukkuu vielä välissämme, ja on alkanut ainakin nukahtaessaan hakea tyynyn päänsä alle. Yöllä nukkuu kyllä ihan miten päin sattuu, ilman tyynyä. Nyt olemme hänelle hankkimassa omaa sänkyä ja saa tyynynkin samalla.

Eli tuolloin 1v9kk esikoinen siirtyi pinnasängystä " isojen sänkyyn" eli sellaiseen jatkettavaan Muuramen Jolla -sänkyyn. Siinä äkkiä huomattiin, että pinnasängyssä ollut vauvapeitto oli lyhyt ja näytti uudessa sängyssä vähän typerältä, joten ostettiin sellainen setti, säkki + tyyny. Hyvin on nukkunut tyttö tyynyllä siitä asti.

oli meidän poika, kun otettiin tyyny käyttöön. Tämä siksi, että tunki päänsä aina mun tyynylle tullessaan yöllä väliin nukkumaan. Oma tyyny on rauhoittanut öitä. Sinänsä kiirettä tyynyn käyttöön ei varmastikaan ole!

-aranja ja poikanen 14kk-

kuin hyötyä. Mitä kauemmin lapsesi nukkuu ilman tyynyä sen parempi.Oma lapseni alkoi joskus kahden ikävuoden jälkeen nukkua tyynyn kanssa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat