Vierailija

veikkauksesta tarpeeksi rahaa. En halua lainoja enkä olla pankin ja työnantajan vanki. Jos ei voiteta niin asutaan sitten vuokralla ja elämä jatkuu ja asumistukea tulee jos alkaa töissä pinna kiristyyn niin että joutuu jättään työnsä, ei ole pakko jaksaa. Ymmärrän niitä jotka ostaa työllä oman asunnon mutta mun hermoillani ei osteta kun työntekokin välillä on liian uuvuttavaa.

Kommentit (17)

maksamme vuokraa 700e/kk ja emme todellakaan saisi tarpeeksi isoa lainaa tuohon hintaan. Mieluusti asun vuokralla paikassa missä viihdyn,kuin otan lainaa ja asun jossain metsän keskellä... ja vuokralla asuessa ei tule niin suurta ongelmaa,jos mieheni tai minä joudutaan työttömäksi tai sairastutaan.

t:7meillä on neljä lasta, niin ei paljon iske pankin ehdotukset että ostakaa nyt alkuun kerrostalokolmio... mieluummin hippasen tilavammin vuokralla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on 120000 lainaa, kaksioon helsingistä. Laina-aika 25 vuotta ja asumismenot n. 1000/kk. Perheessä 4 hlö. Ei varmasti oltais ostettu omaa, jos lapset ois yhtään isompia.

Sitä paitsi tarpeeksi pienituloinen kun on (niinkuin me) ei lainaa edes saa. Siispä maksamme vuokraa 770e/kk. Sen verran suurituloisia kuitenkin olemme ettei asumistukea tipu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat