Vierailija

niin onko se paljon vai vähän? Meillä lainaa 120 000 euroa, miehen tulot 120 000 euroa vuodessa. Onko meillä siis paljon lainaa..?

Kommentit (12)

Halusin vain saada synninpäästön siitä ettei meillä ole paljon lainaa. Yleensäkin täällä puhutaan että on vain alle 50 000 euron lainoja. Meillä kuitenkin kuusi numeroinen tuo lainasumma.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

a) tynnyrissä kasvanut, jos ei tiedä, että pääkaupunkiseudulla omistusasumiseen tuo on lähinnä minimisumma, ja maallakin ihan tavallisen omakotitalon hinta

b) taukki, joka saa tyydytystä siitä, että saa kerrottua meille tavallisille pulliaisille kuinka suuret tulot miehellä on- mites on, ap?

Tuo määrä on hyvin keskivertomäärä eli ihmisillä on keskimäärin juuri saman verran lainaa kuin mitä on vuositulot.Se mikä tuossa on ehkä vain erona on se, että bruttotuloillahan ei lainaa makseta vaan nettotuloilla. Kun teillä on vain yhden hengen tulot, niin tuosta jäänee käteen n. 5200. Jos taas kaksi ihmistä tienaisi saman verran perheessä, niin samaan nettotuloon päästäisiin 20000 pienemmillä vuosituloilla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat