Vierailija

Oma lapseni on aloittamassa päivähoidon syksyllä melkein 1,5vuoden iässä ja nyt olisi kiva kuulla kokemuksia miten on mennyt muilla, kun jotenkin arvelluttaa laittaa noin pieni hoitoon.

Kommentit (5)

Oli alussa hankaluuksia, mutta sittemmin sujui hienosti. Melkeen kuukaus meni ennen kuin poika tottui tarhaan. Oli siellä itkuinen. Mietin jo, että jätänkö työt ja palaan kotiin, niin pahalta tuntui.Mutta kun hän sinne tottui, niin nautti tosi paljon olostaan. Nyt ei enää tarhassa (meille syntyi vauva), mutta puhuu tarhasta vielä välillä. Sinne haluaisi.. =)

poka aloitti hoidossa 1.7kk, viime elokuussa, ensimmäisen viikon halaili aamulla pitkään ja oli vähän surkeana, mutta päivät meni alusta alkaen hyvin :) nyt saa suostutella tarhasta kotiin ja kaikki mennyt todella hienosti :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

poika aloitti hoitouransa 1v6kk ikäisenä. Hyvin lähti menemään alusta alkaen. Itkenyt ei juuri lainkaan perääni. Nyt on reipas 3-vuotias nassikka ja edelleen menee innolla hoitoon. Toisin kun isosiskonsa, joka oli reilu 3-vuotias kun aloitti hoidossa. Inhoaa esim. päiväunia/lepäämistä yli kaiken. Nyt toisinaan tulee jopa itku ennen hoitoon menoa, kun harmittaa niin paljon :(.Sellaista.:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat