Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (41)

Olisin varmasti Maailman Paras Kummi koska itselläni oli sellainen lapsena ja tekisin vain samoin kuin hän - veisin silloin tällöin syömään, museoon, leffaan yms. kivaan, soittaisi ja välittäisi aidosti, mikä tärkeintä!

Ja tietysti lahjapuoli, olisi ihana hemmotella pikkuista :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joista yksi on tosi läheinen ja rakas, ystäväperheen lapsi. kaksi muuta on sitten niitä joiden kummiksi pyynnöistä ei kehdannut kieltäytyä eli miehen siskojen lapsia. lahjat kyllä laitetaan kaikille mut mitään tunnesidettä näihin kahteen ei pääse muodostumaan, johtuen siitä etten pidä heidän vanhemmistaan juurikaan.

Mutta eipä niitä ole tiedossa ainakaan 10 vuoteen ennenkuin omat veljeni tekevät muksuja. Mutta toisaalta, omat muksut viel niin pieniä että 10 v päästä olis aikaa kummilapselle ihan eritavalla

Asun hyvin kaukana Suomesta, joten olisi tosi kiva, kun edes joku sukulaislapsi tuntisi minunkin olevat hanelle jollain tavalla laheinen.Kummina varmaan myos kuulisin useammin sukulaislasten kuulumisiakin. Nykyisin naen heista vain valokuvan n. kerran parissa vuodessa.Karsin toistuvista keskenmenoista, joten varmaan kukaan ei ole halunnut minusta kummia, etten tulisi " kateelliseksi" tms. Mutta enhan mina voi keskenmenoilleni mitaan, eika se estaisi minua iloitsemasta sukulaisteni puolesta heidan lapsistaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat