Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kävin katsomassa nettisivuja joissa kerrotaan noista Suviseuroista Valkealassahttp: //www. suviseurat. net/2007/ohjelma-fi. htmlNainen todellakin vaikenee tuossa seurakunnassa kaikki puheet on miesten.Päivittäinen ohjelma on toooooooosi piiiiiiiitkä kuka tota jaksaa, vai onko tarkoitus että vain osa noista jutuista kuunnellaan.Saattaapi olla melkoista paatosta.Kiinnosti tietää tuosta ohjelmasta vaikken ole tätä suuntausta.

Kommentit (13)

Itselläni jää harmittaan monesti suviseurojen jälkeen että liian vähän on ehtinyt suviseuroissa saarnoja kuuntelemaan. Muutaman seurapuheen ajan yritämme päästä kuuntelemaan ihan rauhassa isoon telttaan. Onneksi nykyään kuulee netistä myös seurojen jälkeen ne seurapuheet! Aika suviksissa hurahtaa kuin siivillä ohi. Kyllä odotellaan kovasti jo sinne lähtöä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vähän eri meininki oli meillä viime viikonloppuna SKP:n edustajakokouksessa. Siellä vänkäys lähti siitä, että kukaan ei suostunut poistumaan ennen kuin varapuheenjohtajaksi saatiin valittua nainen.

Joo siitä ohjelmasta voi tosiaan valita mitä vaan, tai olla valitsematta.Kyllä, meidän seurakunnassamme saarnoja pitävät vain miehet.t. vl

Meillä on joskus ollut suviseuroja että olemme selvinneet telttaan yhdeksi puheeksi. se olis tavote tänäkin vuonna. muutoin istutaan ulkona ja kuunnellaan samalla. Tavataan sukulaisia ja ystäviä. Käydään syömässä välillä. Jos ei jaksa kentällä olla niin voi lähteä vaikka päiväunille omalle vaunulle.

seurakuntapäivillä kyllä naiset käyttävät puheenvuoroja myös..ja kanttori voi olla nainen. seurojen kahvit/ruuan järjestää naiset. että ei niitä naisia ole maanrakoon työnnetty.tosiaan emm " hyväksy" naispappeuttakaan.

t.10

päättämässä asioista tasa-arvoisena mieten kanssa. Raamattuluokan-, ja pyhäkoulunopettajia on tasavertasisesti miehiä ja naisia. Päiväkerhonopettajat lähes kaikki ovat naisia. Saarnapuheet pitävät miehet, mutta muuten kaikessa on mukana naisia ja miehiä. En misään nimessä koe olevani vähempiosainen kuin kukaan mies. Meillä ei kukaan " määrää" vaan kaikki tehdään hyvän omantunnon mukaan.

Suviseurat ovat vuoden kohokohta!!!

Ystäväni ovat kaikki järjestään yllättyneet positiivisesti käydessään eka kertaa suvareissa ja usea haluaa mennä uudelleen vaikka heillä ei ole mitään suhdetta vl:iin.

Eli kannattaa tutustua asiaan tarkemmin ja mielellään käydä paikanpäällä, ennen kuin hirveesti arvostelee...

Tervetuoloa kaikki joita asia kiinostaa. Sinne on avoin pääsy kaikille käymään tai halutessaan majoittua vaikka koko viikoksi uskontoon tai uskomattomuuteen katsomatta.

Ja taatusti yllätytte...

jumalan käsky/kehoitus että miehet saarnaa.. eikä me naiset sitä ollenkaan pistetä pahaksi! miehet taitaa sen homman paremmin:) ei meillä naisilla ole sellaiseta tarvetta päteä.monesti mennyt seurat ettei ole isoon telttaan nenääsä pistäny..nuotena, ku juostiin poikien perässä;)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat