Seuraa 

Onko joku vieraillut Tukholmassa jonakin vuonna juhannuksen jälkeen/heinäkuun alussa?

Mietin vain onko siellä silloin jo alennusmyynnit? Talvialet ovat mielestäni yleensä hieman myöhemmin kuin Suomessa, mutta tietäisikö joku on kesäalessa sama juttu?Laitoin saman kysymyksen ja tuonne vaatteet ja tarvikkeet- puolella, mutta kun kukaan ei ole ainakaan vielä vastannut kyselen nyt täältä. ( :

Kommentit (4)

Eli eiköhän siellä sitten ole jo ale kun ihan heinäkuun alussa mennään.Tammikuun puolen välin jälkeen olimme viimeksi ja silloin ei joka kaupassa (pienissä) vielä ollut alennusmyyntejä, joten ajattelin että siellä on ehkä alkanut alet myöhemmin; mutta oli sitten vain liikekohtaista.

Anoppi juuri soitteli Ruotsissa ja ilmoitti alennusmyyntien jo alkaneen! Mutta niin näyttää alkaneen Suomessakin.Joulunakin oltiin Ruotsissa ja silloin isommissa kaupoissa oli ale jo toisena joulupäivänä, eli tapaninpäivänä (KappAhl, Lindex, H&M). Mutta esim. Polarn O. Pyretissä se alkoi vasta myöhemmin, taisi olla just tammikussa.Esimerkkeinä siksi vaatekaupat kun niissä tulee Ruotsissa aina ravattua :).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli alkaa sunnuntaina ja joulun aletkin alkaa tapaninpäivänä. näin ollut tähän asti, tuskin tänä vuonna erilailla. ja omasta kokemuksesta sanon, että halvalla lähtee =)

olen ollut useana viime juhannuksena Ruotsissa (Tukholman lähistöllä) ja tähän mennessä alet ovat alkaneet juhannus-sunnuntaina (nyt 24.6.). Eli päivää aikaisemmin kuin Suomessa!Aiemmin talvialekin on alkanut toisena joulupäivänä, kun Suomessa ei ole vielä edes kaupat auki.Mutta näihin on tullut jotain muutoksia. En siis ole varma miten on tänä vuonna. 1,5vk päästä se taas nähdään :).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat