Vierailija

mutta jotenkin pelkään aina päästää lastani sinne leikkimään. Koira tottelee kyllä mutta silti jo sen katse on niin pelottava ja ehkä rodun maine vaan pelottaa mua. Kertokaa kokemuksianne kyseisestä rodusta. Kora on kyllä koulutettu ja perhe on kouluttanut monia koiria ja koirat pidetään tosi hyvin.

Kommentit (8)

eli tässä kutonen äänessä taas.

Toki on tilanteita esim. lapsi tulee koulusta yksin kotiin jossa koira, joita ei voi välttää mutta silloinkin välttäisin vieraita lapsia kotona. Kasi, toivon että lapset ovat toipuneet tapahtuneesta niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

voi olla vihainen.Ja rottiksissa on paljon lutusia yksilöitä.Olennaisempaa kuin rotu on se että tunteet k. o. koiran perusteellisesti.

Jotkut vaan pelkäävät hysteerisesti kaikkia koiria, mutta mieti nyt. Et voi elää elämääsi niin, että paskot housuusi kauhusta joka kerta kun sinusta häijyn näköinen koira kävelee vastaan, vai voitko. Minulla ei ole koiria eikä tule, mutta en silti aio aloittaa vainoharhaista kohkaamista heti kun joku häiriintynyt koira jossain peräkuusessa hyökkää lapsen kimppuun.

joka on annettu pois alkuperäisestä perheestä aggressiivisuuden takia. niin että jos rottis on lempeä ja hyvin koulutettu, en antaisi pelkän rodun maineen vaikuttaa-koirat ovat yksilöitä.

Ja joka tapauksessa kun on kyse koirasta, en jättäisi yksin lapsen kanssa oli lapsi minkä ikäinen tahansa. Koira on eläin eikä sitä voi ohjelmoida, kuten ei lastakaan, toimimaan 100% varmasti arvaamattoman lapsen kanssa. En silti jättäisi vierailematta koiraperheessä sillä koirat lasten elämässä ovat rikkaus. :o)

Isäntäperheen lapset sekä meidän 7 ja 9-vuotiaat tytöt olivat keskenään leikkimässä.Tuttuja koiria (2 kpl). Yhtäkkiä kesken pelin toinen koira hyökkäsi nuorimman tyttäreni kimppuun. Puri niskaan ja päälakeen.En jaksa selittää loppupeliä muuta kuin, että kaikki lapset saivat pahoja traumoja, eikä vähiten tyttäreni, joka vietiin sairaalaan tikattavaksi.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat