Vierailija

Kysyisin teiltä, joiden mielestä kotivakuutus on todella tärkeä, että mistä syystä ? Kysymys heräsi aikaisemmasta keskustelusta, jossa kyseltiin mitä laskuja voisi jättää maksamatta, kun rahat eivät riitä kaikkiin ja yksi vastaaja tuohtui esittäessäni, että kotivakuutus ei ole välttämätön. Itselleni on aika epäselvää, mitä haittaa perheelle, jolla ei ole mitään arvokasta kodissaan, olisi tiukassa taloudellisessa tilanteessa kotivakuutuksen irtisanomisesta.

Kommentit (4)

Esim. lapsi ajaa pyörällä auton kylkeen niin autolle aiheutuneet vahingothan on maksettava. esim. tämän korvaa kotivakuutus jossa on vastuu vakuutus.

vaikkei kyse olisi kuin peruskalusteista vaikkapa nelihenkiselle perheelle, samoin vaatteet, polkupyörät tms ovat kallis kertaluonteiseksi hankinnaksi jos kaikki menetetään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niin millä rahalla ostat esim. perusvaatteet, petivaatteet, välttämättömät huonekalut jne..? Vai oletko todella hyvätuloinen? Vai saako jostain jotain tulipalotukea? (En siis tiedä, joten kerro ihmeessä, jos saa.)

Voit käydä varmaan kysäisemässä esim. tämän talon " pojilta" joilla ei ollut kotivakuutusta ja tuli vesivahinko...Lisäksi usein kotivakuutuksessa oikeusturvavakuutus joka saattaa jossain vaiheessa elämää ollakin ihan tarpeellinen. Toivottavasti kuitenkaan ei tarvita mihinkään koko kotivakuutusta...Meillä kotivakuutukset kovassa käytössä nyt, kun täällä meni kellariin vedet ja kellarivarastossa kastui kaikki piloille ja toisessa asunnossa taas tehtiin vinttimurto ja sieltä hävisi omaisuutta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat