Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mieheni oli pari viikkoa sitten kavereidensa luona yötä toisessa kaupungissa. Olivat baarissa jne.Kotiin tullessaan sanoi pankkikorttinsa unohtuneen kaverin kämpille. Kaveri kuulemma lähettäisi sen postissa.No, tänään sitten pankista tuli postissa uusi kortti!!! Eli se korttijuttu ei nyt olekaan mennyt niin kuin mies mulle sanoi.Lähetin sille jo tulikivenkatkuisen tekstarin töihin, että keksis nyt joku hyvä selitys.Villejä veikkauksia minkälaista soopaa mies yrittää uskotella töistä tultuaan??!! Miksi ei ole voinut rehellisesti kertoa mitä on tapahtunut??

Kommentit (11)

Tietääkseni ei ole muuta kadonnut.Hmm... tuo rahanlainausjuttu voisikin olla tapahtunut, mutta en usko mihinkään panttiteoriaan. Ne kaverit ovat tuttuja lapsuudesta, lainaisivat varmasti muutenkin puolin ja toisin tarpeen vaatiessa.Mullekin tulee mieleen se yöpymisasia. Ehkäpä ei sitten ole ollut yötä siellä missä sanoi olleensa.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toivottavasti tuo yöpymispaikka asia ei nyt pidä paikkaansa, ainakaan se viimeinen vaihtoehto...Nyt päästään spekuloimaan sitä mitä mies sanoo kotiutuessaan..Jos oikeasti hänellä on jotain salattavaa niin varmaankin hän käyttää klassista " Olin niin kännissä, että en muista mitään" ja säästyy sillä selityksellä kertomasta valheita ja asia on hänen osaltaan loppuun käsitelty, koska mitä tuohon voi enää sanoa..Toivottavasti homma selviää..

ehkäpä olit koko reissua vastaan alunperinkin..?

Hän siis vain sitten ilmoitti vähin äänin kortin kadonneeksi ja sai postissa uuden.Jos taas olet rento ja mukava vaimo, joka saatteli hymyssä suin miehen matkaan, eikä tapanasi ole mäkättää miehellesi hänen mokatessaan niin sitten jatketaan spekuloimista, että mitä mahdollisesti on käynyt..

Eihän siinä mitään, jos olisi heti myöntänyt, että on hukannut kortin tai mitä ihmettä nyt sit lienee käynytkään.Miksi hemmetin takia pitää keksiä satuja??ap (juu ja raskaana olen ja höyry nousee päästä)

Hukkasiko mies jotain muuta samalla reissulla? Outoa jos pelkkä kortti on hukassa mutta esim. lompakko tallessa? Vai eikö käytä lompakkoa?2. Hän on lainannut (sinulta salaa) rahaa joltain ja antanut kortin pantiksi, onko mahdollista?3. Kortti on jäänyt jatkopaikkaan ja miehesi ei tunne ihmisiä, joiden luona jatkoilla on oltu.

- Jatkot on voinut myös olla jonkun naisen luona ja jatkoilla on mahdollisesti ollut vain miehesi tämän naisen kanssa kahden.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat