Vierailija

Siis ihan oikeasti kiinnostaa. Kenessä silloin on vika vai mistä on kyse, kun mies ei itsenäisty?

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mä tunnen erään yli neljäkymppisen miehen joka asuu vanhempien talossa. En ole kyllä ikinä pitänyt häntä peräkammarinpoikana. Mies asuu siis yläkerrassa ja vanhemmat alakerrassa, mutta kyllä usein esim. syö vanhempien kanssa. Ihan normaali ja fiksu ihminen on. Sinkku on opiskellut ja ollut töissä, tällähetkellä en tiedä mitä tekee, mutta kyllä hänellä ystäviä ja seuraelämää tuntuu olevan.

-äiti ollut erittäin dominoiva, ei hyväksynyt poikansa nuoruudessa yhtäkään tyttöystäväehdokasta, myöhemmällä iällä ei poika enää onnistunut ketään saamaankaan.

-miehellä ei koulutusta, jäätyään vähän vaja kolmikymppisenä työttömäksi alkoholisoitui, olemus muuttui hyvin epäsiistiksi, eikö enää töitä löytynytkään, ei kyllä työhaluakaan ->ei enää taloudellisiakaan mahdollisuuksia itsenäistymiseen

-nyt jo nelikymppinen, ei osaisi edes enää huolehtia itsestään, äiti ruokkii, pesee pyykit, maksaa laskut jne.

Kun ei ollut mitään asumiskuluja (vanhemmat eivät perineet vuokraa), niin oli onnistunut säästämään sievoisen pesämunan oman asunnon ostoa varten ja lisäksi elänyt ihan leveää elämää ulkomaanmatkoineen ym. Ei mitenkään tyhmää, sanoisin. Ja ihan mukavaakin varmaan jos tulee hyvin juttuun vanhempiensa kanssa.

Hyvä kysymys aloittajalla, olen tuota joskus itsekin miettinyt. Vikaan on varmaan kasvatuksessa menty; tässäkin tapauksessa esikoispoika, jonka ei ole koskaan tarvinnut tehdä yhtään mitään. Eikä sitten ole tehnytkään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat