Vierailija

Kommentit (9)

Aloitamme päivän ja lopetamme päivän pitkällä halimisella. Telkkaria katsomme kylki kyljessä. Mutta ei nämä ole " koskettelua" , vaan silkkää yhdessäloloa.

välillä hellästi, välillä eroottisesti (ja muuten melkein kaikkein eroottisinta onkin sellaiset pienet seksuaaliset kosketukset " lapselta salaa" pitkin päivää). Istumme sylikkäin, vierekkäin, lojumme sohvalla kainalotuksettain, limikkäin. Pusuttelemme vähän joka välissä, halimme paljon. Kävelemme käsi kädessä. Läpsäytämme toistemme peppuja ohi mennessämme. Mies koskettaa usein rintojani tai suukottaa niskaa. Nukumme ties miten päin toisissamme kiinni. Silitämme toistemme tukkaa. Lista on loputon...Ja tosiaan yhteisiä vuosia on tässä kertynyt jo aika kasa, ja yksi kouluun menevä lapsikin löytyy. Ei sen hellyyden ja erotiikan tarvitse mihinkään kadota, jos suhde toimii ja rakkautta riittää!Ja emme muuten todellakaan ole 24/7 yhdessä! Harrastamme, tapaamme ihmisiä ja jopa matkustamme erikseen(kin). Nytkin mies lähti viikonlopuksi harrastusreissuun kavereiden kanssa. Mutta silloin kun ollaan yhdessä, ollaan kyllä kiinni toisissamme. Tilanteiden ja seuran mukaan tietysti rajoitamme; emme ole sellainen joka paikassa toisiaan lääppivä pari.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olemme yhdessä jo 10 v. ja pari pientä lastakin meillä jo on. Raskauksien ja vauvajaksojen takia jäivät koskettelut valitettavasti väliin, mutta nyt alkavat tulla taas takaisin. Kävelemme taas käsi kädessä, pussailemme jne. Ja seksikin on alkanut luistaa taas:-)

Kosketamme usein toisiamme tavalla tai toisella. Kävelemme käsi kädessä, istumme (esim bussissa) käsi toisen reidellä tms, kotona tai rennossa kyläpaikassa esim jalat toisen sylissä, ja nukumme kylki kyljessä. Tietysti välillä tiet eroavat, emme ole kiinni toisissamme 24/7, mutta kyllä meillä on kova läheisyyden tarve molemmilla. Niin, ja lapsi on vasta " tilauksessa" , tilanne muuttunee sitten sen myötä hieman. :)

Useita kertoja päivässä koskettelemme toisiamme ja suukottelemme. Nukkumaan mennessä " piirtelemme" toistemme selkään, tulee uni nopeasti ( jos ohjelmassa ei ole muuta).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat