Vierailija


Lintsi ja Korkeasaari koettu.Pää lyö tyhjää ja tekemistä pitäisi keksiä tuolle vierailijalle.Kiitos!

Kommentit (12)

Kuusjärven uimaranta ( Vantaa), Hietaniemi beach (HKI)...pienoisliikenne kaupunki katuineen ( Aurooran sairaalan luona)...Hgin kaupungin museo, Kansallismuseo, Eläintieteeliinen museo. Kiasma, Ateneumin taidemuseo, Taidetalo Anna...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sinne tehdään opastettuja kierroksia päivittäin ja alle 10-vuotiaat saa syödä pääsylipun hinnalla mahansa täyteen jäätelöä ja hattaraa.


Olen siis Helsinkiläinen, alkoi vain pää takoa tyhjää, kun yritin tuon ikäiselle keksiä tekemistä. Asutaan Tapaninkylässä ja tuota Fallkullaa mietin kanssa.T: Ap

Vierailija:

Lainaus:


Sturenkadun ja mäkelänkadun kulmassa vallilassa.Mikä sen nimi nyt oli... Jeesatkaa joku!Seiskan ja ykkösen ratikat vie viereen.


Lautalla Suomenlinnaan, hyvällä ilmalla joku uimarannoista, stadikka tai Kumpulan maauimala tai vuokratkaa Töölönlahdelta polkuveneet...käykää Fallkullan kotieläintilalla Tapanilassa tai suunnatkaa Tuomarinkylään. Sadeilmalla voi aina käydä elokuvissakin tai menkää johonkin kauppakeskukseen (Itiksessä voi esim. hyppiä köysien varassa jättitrampoliinilla). Ainakin Koskelassa voi ajaa carting-radalla mikroautoilla jos sellainen kiinnostaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat