Vierailija

En haluaisi laittaa hyvää puuroa roskiin. Jääkaappiin ja rasiaan ei innosta, ei sitä kukaan kuitenkaan koskaan lämmitä. Tuore puuro on parempaa. Kyse on siis aamuisesta kaurapuurosta. Olen kuullut, että siitä voisi leipoa, miten?

Kommentit (6)

Koostumuksesta riippuen voi käydä ihan sinällään, tai lisää esim. kananmunaa pitämään letut koossa. Ja paista tarpeeksi pitkään.

Tämä tumpe kysyy vielä tuosta hiivan lisäämisestä. miten se tapahtuu? Jos teen sämpylöitä, pitäsihän niiden kohota. Miten siis voin lisätä puuroon ja jauhoihin hiivaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

puuron jämät. Eli normaalisti lämmität nesteen (vesi, maito) ja lisäät kiivan. Sitten voit laittaa suolan, siirapin/sokerin tms ja puuron jämät. Sitten jauhoja, kunnes taikina tuntuu sopivalta.

eli lisäät vähän jauhoja+hiivaa, ehkä vähän nestettä tarpeen mukaan ja sopivasti öljyä ja leivot siitä sämpylöitä. Taikina saa olla pehmeää mutta ei löysää

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat