Seuraa 

Nyt olisi hyvät neuvot kalliit.... Meillä tyttö 3kk nimittäin on noin pari viikkoa KARJUNUT kurkku suorana aina kun autolla matkustetaan. Karjuu melkein heti kun kaukaloon vyötetään, eikä rauhoitu sitten millään. Alkaa siinä itselläkin hymy hyytyä kun saattaa vaikka parin tunnin matkan huutaa koko ajan! Uskomattoman sitkeä tapaus siis. Ollaan lähdetty matkaan niin että tytön PITÄISI olla aivan väsynyt, mutta kun huutoraivari alkaa, ei se lopu, vaikka melkein tikahtuu huutoonsa. Viimeksi kun jouduimme parin tunnin matkan ajamaan, pysähdyttiin varmaan 10 krt, mutta eipä se auta kuin hetkeksi kun ottaa tytön syliin....Ei siis nukahda vaikka olisi lopen uupunut. Tällaista tapausta en ole ennen nähnyt. Isoveljensä kun nukahti aina vauvana autoon vaikkei olisi ollut edes päiväuniaika! On viritetty värikkäitä leluja roikkumaan ja isoveliraukka 4v viihdyttää takapenkillä vauvan vieressä toista, joka karjuu vaan. Mitä ihmettä voisi vielä kokeilla? Ei oikein koko kesää voi olla autoilemattakaan?! Tyttö siis huutaa oli sitten 5min matka tai tuntikausia. Kipeä ei ole, eikä huuda muuten esim. makuuasennossa, jos joku miettii jotain korvakipua tms. Voisko näin pienellä jo olla " matkapahoinvointia" vai karjuuko tyttö vain sitä että köytetään kiinni kaukaloon... :-)Kommentit (8)

muu kun aika... Miellä huudettiin taukoamatta kanssa ja sama juttu vaunuissa. Ikää myöten aina helpotti ja nyt 11kk ja ollaan jo aika eteviä rattailla menijöitä ja autossakin päästään tunnin matka huutamatta aika usein :) Toi on aivan kamalaa ja tuntuu, että muiden vauvat nukkuu hiljaa ja tyytyväisinä autossa. Ai niin. Ja marketin kärryjen kaukalo kanssa sai aikaan saman huudon...

Meillä 7 viikon ikäinen nukahtaa tällä hetkellä vain kantoliinassa ja turvakaukaloon ei enää nukahda (ihan vastasyntyneenä kyllä). Minä laitan kaiken valmiiksi, kiinnitän turvakaukalon auton vöihin, lastaan kaikki muut lapset ja tavarat valmiiksi ja laitan viimeisenä vauvan turvakaukaloon ja sitten nopeasti menoksi ettei ehdi herätä. Tämä tepsii usein, mutta ei aina, joskus herää siirrettäessä ja sitten alkaa huuto. Auttaisi varmaan jos söisi tuttia, se rauhoittaisi, mutta meillä ei vielä ainakaan huoli. Esikoinen söi tuttia ja nukahti helposti autoon. Toinen oli vielä pahempi kuin kuopus, hänen kanssa jouduin joskus rauhoittelemaan häntä pitämällä tissiä suussa matkan aikana kun ei myöskään syönyt tuttia (vauva oli siis turvakakalossa ja minä roikuin siinä päällä). Tästä tuli yleensä vain mahavaivaa kun söi ja söi eikä päässyt röyhtäisemään, joten kuopuksen kanssa en aio tähän ryhtyä vaan pysähtyilen sitten vaikka 20 min välein. Että tämmöstä meillä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me kokeiltiin myöhemmin turvaistuinta toisinipäin, mutta samaa huutoa... Itsellä tekee autossa pahaa, mutta tuo istuimen toisinpäin vaihto ei meidän vauvalla ainakaan auttanut mitään...

Oletko kokeillut löysätä vaippaa? Teippimalli menee aika kireälle kun nappula on kippuralla. Oma typykkämme aina huokaili kummallisesti kaukalossa ja huokailu loppui kun tajusimme löysätä vaippaa. No ehkei tämä teidän tapauksessanne ole karjumiseen syynä, mutta kaikkea voi kokeillla.

Meillä autto aika paljon kun sain vinkin laittaa pyyhkeen sinne pohjalle selän alle. Muokkaa vauvan asennon suoremmaks jolloin maha ei oo niin kippuralla kuin muuten. Kannattaa kokeilla edes!! Näin me saatiin jopa ajettua noin 30km matka shoppailemaan yhtä kyytiä kun normaalisti pysähdyttiin joka pysäkki toista rauhottelemaan..

hän sitä, vaikka ei ole autossa mutta kaukalossa istuu? meidän neiti nimittäin vihasi kaukalossa istumista oli se sitten missä tahansa.. ainoastaan oli hiljaa, kun kaukaloa heijattiin. huutaminen meni vain ohitse meillä kun ikää tuli lisää. onneksi matkusti/matkustaa vierelläni ja voin rauhoitella ajaessa :) oli se karmeaa ajaa ja toinen huusi kuin syötävä.. meillä se tuntui ainakin olevan vain sitä, ettei tykännyt istua kaukalossaan.cec ja pirpanella 4,5kk

pienenä vauvana automatkat oli vastaavanlaista karjumista, oli matka sitten lyhyt tai pitkä. onneksi pidemmillä matkoilla nukahti, mutta heti herättyään taas huuto alkoi. pysähdeltiin tosi usein ja otin myös välillä syliin kesken matkan hetkeksi kunnes rauhottui ja pistin sitten heti takaisin. eipä siitä kyllä suurta apua ollut. meidän pojalla oli kyllä lisäksi masukipuja (koliikkia ja myöh. todettiin allergiaa) joten en tiedä voiko osa huudoista johtua niistä.nyt saatetaan hyvänä päivänä mennä 20min ihan tyytyväisenä, mutta edelleen automatkat hankalia. ja nykyään huutokohtaukset ei kestä niin pitkään...lohdutontahan tuo matkustaminen on. siksi sitä vältetään, paitsi mummolamatkat on kestettävä (mukavat 5 tuntia...).itse istun myös aina takana ja yritän koko matkan ajan keksiä joko jotain pientä syötävää tai lauluja tai tarjoan leluja, mutta aina sekään ei auta. enkä itse aina pidä tuosta show-naisen roolista kun itsellenikin tulee huono olo autossa esim. lukiessa tai sitten jotain leluja näpertäessä (eli mun pitää nähdä eteenpäin ettei tuu huono olo). sen takia mietin myös josko tuo olisi lapsellakin matkapahoinvointia. en tiedä. luulen että siihen siis auttaisi jos kääntäisi istuimen menosuuntaan, mutta sitä ei näin pienellä kyllä todellakaan suositella.toisaalta niinkun joku sanoikin, ei ainakaan meidän vauveli viihtynyt kaukalossa sisälläkään, tai siis ylipäätään viihtynyt missään muualla kuin sylissä. ei vaunuissa hereillä, eikä lattialla, joten ehkä se kumoaa ton pahoinvointiteorian meidän kohdalla.tulipas sepostus. toivottavasti teillä ratkasu löytyy matkojen helpottamiseks. ja jos ei, niin aika varmaan korjaa asian.

olenko ainoa joka kehtaa/uskaltaa myöntää ottaneensa vauvan syliin ja esim. imettäneensä vaikka auto liikkeessä. Istun siis muutenkin takapenkillä vauvan kanssa ja mies ajaa.. Yksin ajaisin varmaan kolarin kun kuuntelisin toisen huutoa.. Ja yksin en siis vauvan kanssa autolla liiku.

Tiedän että on edesvastuutonta, mutta jos kolari tulee niin kuolemme sitten onnellisina emmekä huutohädän uuvuttamina

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat