Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kauppakorkeakoulusta valmistuneet ovat mielestäni tottuneet tekemään kovemmin töitä ihan pääsykokeesta alkaen ja se kyllä näkyy. Samoin sinnikkyys, kyky analyyttiseen ajatteluun, ongelmanratkaisukyky, oppimiskyky ja ymmärrys siitä, että työelämässä asema saavutetaan näyttöjä antamalla ja työtä tekemällä on ihan eri luokkaa KTM:llä kuin tradenomilla.Kykykapasiteetissa on iso ero. Jos siis arvot kumpaan opinahjoon menet, valitse kauppakorkeakoulu. Takaa paremman urakehityksen ja olet työmarkkinoilla kovempaa valuuttaa. Paitsi jos haluat tehdä työurasi ns. suorittavaa työtä (josta myös KTM:n on hyvä aloittaa).

Kommentit (13)

ja sen verran on työkokemusta takana, että olen huomannut että 99 %:sti kaikki riippuu persoonasta ja työkokemuksesta. Koulutus on vaan sivuseikka.Mieheni on tradenomi (sekä useammat miehen kaverit), omani ovat kauppiksesta valmistuineita. Mies ja miehen kaverit tienaavat kolme-viisi kertaa enemmän kuin me, miksiköhän?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Loppusuoralla kaksi ehdokasta jäljellä, minä tradenomi ja toinen ehdokas oli KTM. Jostain syystä minut valittiin, tehtävänä toiminnan kehittäminen ja seuranta.

Trade voi suorittaa ylemmän AMK-tutkinnon, joka takaa hänelle saman pätevyyden julkisiin virkoihin kuin KTM. Trade voi myös hakeutua MBA-koulutukseen (toki KTM voi myös). Että voi sitä ura aueta molempia reittejä.

Joo joo, on tradenomilla ja ekonomilla eroa, mutta loppujen lopuksi kaikkein eniten merkitsee kuitenkin se ihminen/persoona eikä titteli! Toopeja löytyy niin tradenomien kuin ekonomien joukosta.

Meillä töissä KTM:ät on pelkkiä onnettomia valittajia, jotka ovat ihan paniikissa, kun sähköpostissa kolme mailia. Lisäksi heillä on aina muka kiire, eivätkä kykene suorimaan mitättömästä työmäärästä ilman valitusta ja ylitöitä. Kyllä meidän tiimissä tradenomit on parhaita suorittajia. Kyseessä asiantuntijaorganisaatio

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat