Vierailija

Ei kuulema jaksanut koliikkikaksosiamme ja sitä, että muutuin käveleväksi aaveeksi.

parisuhde suppeni muutamaan ärähdykseen päivässä.

Mutta sellaista se pientenlasten perheissä tahtoo olla, keskustelimme siitä jo etukäteen ja lupasimme selvitä yhdessä ja taas ruokkia suhdetta kuntoon, kun on pahimmasta selvitty...nyt se ruokkii munaansa jollekin mummolle perkele!

Kommentit (22)

Oletko itse minkä ikäinen?En kyllä ainakaan antaisi miehen enää värkkejään tuoda minua lähellekään tuollaisen seikkailun jälkeen.. Hyyyy.. Nyt en taida liioitella, jos sanon että JSSAP!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Älä nyt vaan kadota todellisuuden tajuasi noitten kahden kanssa. Yrittävät saada sinut sekoamaan..Sä tarvit apua ja pian, enkä tarkoita terapiaa vaan lastenhoitoapua.Jos olisin sinä, ottaisin heti asumuseron, ottaisin yhteyttä kuntaan ja pyytäisin kodinhoitoapua (saat luultavasti kun sinulla on kaksoset ja olet yksin).

Sitten voisin rauhassa pohtia tilannetta, todennäköisesti ottaisin eron. Jos mies tulisi järkiinsä ja itkua vääntäen pyytäisi anteeksi niin voisin HARKITA.

Mutta et ole ainoa, jonka miehellä on, hmmmm, hieman erikoinen maku... Taidan aavistaa tunteesi. Meidänkin perheessä on kokemusta vastaavasta.

Semmonen boheemi taiteilijatyyppi, nuorekas ja epäsovinnainen...kaikenlisäksi aina ollu mua kohtaan lempeän huolehtiva, samaan aikaan on pannu miestäni!

Sama nainen on hoitanut lapsiamme pari kertaa pahimmalla koliikki kaudella, että saisimme nukuttua.

Oli sovittu, että mies voi nukkua joskus sen saunatuvalla, kun on tärkeä päivä töissä seuraavana aamuna - perkele ne siellä mitään nukkunut ole!!ap

naiset voivat hyvinkin olla vielä kuumaa kamaa. katso vaikka a. saijonmaata tai segelene royalia (taitaa tosin olla vasta 55, mutta anyway). lisäksi kypsemmällä naisella on usein huumorintajua, kyky itseironiaan ja he ottavat muutenkin elämän lunkimmin. kyllä siinä voi kulahtanut, äyskivä, hermoheikko kolmikymppinen mamma jäädä hyvinkin toiseksi!

En oikein tajua koko asiaa!

Mies on sielä " saunatuvalla" odottamassa, että " tilanne rauhottuu" .

Yhdessä ovat tarjoutuneet ottamaan kaksoset hoitoon, että voisin levätä:/

Kumpikin soittelee vuoronperään ja yrittää " takoa järkeä päähäni" , sanovat että ylireagoin ja että maailmankatsomukseni on suppea.

En tiedä mikä on suppeaa ja mikä ei, tai mitä väliä sillä on, hoidan vaan pääsumussa kaksosiamme ja vuoroin koitan tajuta tilanteen ja vuoroin unohtaa.

Kaikenlisäksi se nainen oli lähes ainoa tukiverkkomme!

En tiedä mitä tehdä.ap

Vai onko sun miehellä mielenterveysongelmia? En tosiaan usko sanontaan ettei rakkaus ikää katso. Sen oma äitihän voi olla tätä suhdetta nuorempi. Miten asia tuli ilmi? Oletko tavannut sen naisen?

kun on ihastunut itseään vanhempaan naiseen. Naisillehan on ihan tyypillistä touhua ruveta pusaamaan vielä lapsiakin tuollasten 60- vuotiaiden miesten kanssa. Ja silloin kaikki kuorossa huokailee " kuinka ikä ei merkkaa mitään rakkaudessa" ja " ihanaa, kun lapsilla on kypsä ja elämänkokemusta omaava isukki" .* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat