Vierailija

kumpi parempi. Aerosportissa isommat renkaat ja Citysportissa ei kai jalkasuojaa mutta Citysportit olisi kompaktimman kokoiset ja nätimmät... Lomalle olisin ostamassa mutta pääseekö niillä muuta kuin kaupungissa? Millaista olisi lykkiä esim hiekkatietä??? Entä ovatko citysportit liian avonaiset etelässä?

Kommentit (8)

Millaiset olisivat käytössä isommalla lapsella,3-vuotiaalla? Kävisivätkö jo liian pieniksi? Vai onko niissälyhyempi selkänoja? Tulisivat käyttöön siis 10kk ikäiselle ja 3-vuotiaalle. Näin nuo rattaat käytössä viikonloppuna ja olivat kyllä ihanan näköiset:)

Kyllä ne kolmivuotiaallekin menee tilapäiskäytössä varmaan, mut ei yhtään pidempään. Meillä kun oli aika sinnikäs poika eli jaksoi kävellä jo 3-vuotiaana esim. 5 km metsälenkin, niin ei kyllä enää 3v täyttäneellä käytetty. Mut poika oli tosi isokokoinen jo silloin aikaisemminkin ja kyllä ne meni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No loskakelejä varten meillä on tukevammat kärryt, toivon mukaan etelässä ei loskaa ole kun sinne lähdemme:D Mutta ovatko miten avonaiset tai esim minkä kokoinen se kuomu on, hyvät vauvalle? Niin ja oliko siinä renkaille mitään jousitusta? Kysymyksiä satelee:D

Citisportit on mun suosikit. Todelliset matkarattaat. Ei niillä kyllä hiekkateillä tai sohjossa pääse, mut ihana kun jaksaa nostaa yhdistelmän lapsi + rattaat, jos tulee vaikka rappuset vastaan. Ja ihanan kapeat pyöritellä vaikka kaupoissa. Mä ostin meille just tälle tulevalle Citisportit, kun rupesivat taas Suomessa niitä myymään, esikoisen kanssa 7v sitten oli kans.Aerosporteista ei kokemusta, mut ne lienevät isopyöräisemmät, painavammat ja kaikin puolin monipuolisemmat, mutta tavallisten rattaiden rinnalle nuo Citisportit on minusta mainiot, kun niissä todellakin eroa rattaisiin.

Selkänoja menee lähes makuuasentoon ja ihan pienelle vauvalle on jopa pääntuki siihen samaan tapaan kuin kaukaloissa. 0+ alkaen niitä ainakin ulkomaisilla nettisivuilla markkinoivat. Se sisämitta on aika lyhyt, joten jos on iso lapsi (mä ostin meillä esikoiselle vasta yli 1v), niin jalat jää roikkumaan alaspäin. Meillä se ei poikaa haitannut, mutta kaveri esim. näppärästi sitoi huivillaan tyttärensä jaloille jatkotilaa siihen kaareen kiinni. Onhan ne rattaat aika avonaiset, mutta jos ottaa jonkun ohuen isomman harson tai kankaan, niin sillä voi sitten suojata lisää. Pienestä koosta ja keveydestä täytyy tietysti seurata jotain huonojakin puolia, mutta itse katsoisin, että ne on pieniä verrattuna siihen painoon (6 kg), kapeuteen, siihen että mahtuu pienimmänkin auton takakonttiin, siihen et on kuitenkin tavarakori ja et menevät makuuasentoon ja siihen että saa kasattua yhdellä kädellä. Jousituksesta en nyt muista, kun noiden käytöstä on niin aikaa ja tää uus käyttäjä on vasta masussa, mut ei kai matkarattaissa yleensä ole? Niin ja sit noissa sellainen kätevä olkahihna eli voi hyvin heittää vaikka hississä olalle, jos ei ole tarvetta vauvaa siinä pitää.Niin ja yksi juttu mistä tykkäsin noissa rattaissa oli ne kankaat. Kestivät vähän kosteuttakin. Esikoisen aikaan noissa ei ollut nimittäin sadesuojaa ja nuo niin paljon kapeammat että tavallisten matkarattaiden sadesuoja oli vähän hankala. Mutta nyt noissa uusissa oli mukana sellainen muovinen sadesuoja kyllä.Meillä ne suklaanruskeat odottamassa pikkupoikaa, söötit on minusta.Joo ja sotketaan vielä sen verran sun päätä, että ihan hyviltä vaikuttaa myös Inglesinan Espressot, jotka ehdimme ostaa silloin tälle pikkupojalle kun noita Citisporteja ei tuotu talvella Suomeen. Ne astetta isommat ja tukevammat, mutta pikkuisen myös painavammat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat