Vierailija

Tekee mieli pastaa ja tonnikalakastiketta, mutta ei mitään tomaattimurskamössöä. Onko kellään hyvää vaalean kastikkeen ohjetta?

Kommentit (12)

2-3 isoa ruokalusikkaa, ja purkki kookosmaitoa, annetaan kiehahtaa, vähän suolaa. Älyttömän hyvää vaikka ei välttämättä aineet siltä kuulosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ensinnä keitä 3-4 kpl kananmunia. Tämän lisäksi ota esille esim. herne-maissi-paprikaa, jos sinulla on sitä pakastimessa.



Sitten valmista vaalea kastikepohja suurustamalla jauhoja (n. 1,5rkl) voitilkassa, älä ruskista jauhoja. Lisää hitaasti maitoa, kunnes kastike on sopivan paksuista. Mausta pippurilla (tarkista suolaisuus, tarvittaessa myös suolaa). Lisää tonnikalapurkki, paloitellut/murskatut kananmunat, herne-maissi-paprika ja hitunen tuorejuustoa. Kuumenna, mutta älä enää kiehuta.



On hyvää!

Kaikki aineet sekoitetaan kylmänä, tarjoillaan kuuman tuoretagliatellen kanssa. Annos on kahdelle.



Tämäntyyppinen ohje oli joskus Kodin Kuvalehdessä.

- 2 purkkia tonnikalaa vedessä (öljyssäkin käy, jos tykkää rasvaisesta)

- purkki creme fraisea

- purkki ruokakermaa

- suolaa

- valkopippuria

- muita mausteita maun mukaan



Valuta ylimääräinen neste pois tonnikalasta. Lämmitä ja pieni tonnikalaa kattilassa/pannulla. Lisää kerma ja creme fraise. Kuumenna (älä keitä). Lisää mausteet ja tarkista maku.



kannattaa valita laadukasta tonnikalaa ei mitään halppispurkkeja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat