Vierailija

Onko nyt ihan hölmö aika edes haaveilla sijoituskämpän hankinnasta. Korot nousussa ja hintatasokin suht korkea. Yrittäkääs nyt vähän takoa järjen ääntä tähän pieneen päähän.. Mutta toisaalta jos vuokran määrällä pystyisi miltei maksamaan lainanlyhennyksen niin mitä siinä sitten häviäisi?

Kommentit (12)

Niin sitten jos on rahaa, niin on hyvä kysymys, että mikä on parempi sijoituskohde... Mihin alkuperäinen ajattelit laittaa? Mitä jos inflaatio on suurta, niin mihin ne rahat kannattaa laittaa? Kultaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suuressa kaupungissa yliopiston kupeessa =) Eli vuokralaiset taattu aina.Ja käytännössä vuokralainen maksaa vuokrallaan lainan lyhennyksen.Eli kannattava ostos on.

Ei ole aina niin, että vuokratuotolla voisi kuitata lainanlyhennykset. Siis ainakaan jos kyseessä on joku 70-luvulla rakennettu tai sitä vanhempi talo, johon tulee kaikkea putkiremppaa tms joka nostaa vastikkeen hintaa. Nousevat korot myös nostavat lainan kk-eriä.

Me ostettiin alkukeväästä, saatiin unelmakämppä, aluellta jolta haimme (tulee lapsillemme opiskeluasunnoksi myöhemmin). Hinta oli todella edullinen ja saatiin vielä tingittyäkin.Tuottaa tosi kivasti myös. Eli kannattaa katsella joskus voi löytää helmen niinkuin me ihmiseltä joka ei ollut rahan perään.

Ja toisaalta me ostimme sen käteisellä..

Noilla tiedoilla en ostaisi nyt.Itsellä suunnitelmat et jos talous menee niin kuin " ennustelen" , niin 5-6 vuoden päästä ostan ja puoliksi velkarahalla ja puoliksi säästetyllä ja luultavasti jonkun pikkukaupungin keskustasta, ei pääkaupunkiseudulta.

siis juuri tätä vuokratuottoa ja sitä kautta lainanlyhennystä ajatellen. Tarkoituksena ei ostaa halvalla ja myydä kalliimmalla, ja tehdä näin voittoa, ainakaan lyhyellä tähtäimellä.

ei kuitenkaan paljon, näillä hinnoilla ja koroilla nimittäin tuolle pääomalle voisi löytää parempiakin kohteita. Tarkoitus olisi tosiaan että milteipä vuokralainen makselisi tuota lainaa pois. Ajatuksissa hankkia ensimmäinen asunto Tre:n lähikunnasta, sitten joskun kun enemmän vielä rikastun niin lähden Tampereen asuntomarkkinoille. Ajankohta tuntuu jotenkin korkojen ja hintojen nousun myötä hölmölle, mutta toisaalta juuri nyt olisi tiedossa varma ja pitkäaikainen vuokralainen. ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat