Seuraa 

Onko ostajia käynyt? Onko tavarat pitänyt myydä " ilmaiseksi" ? Entä muita kokemuksia? Käytännönvinkkejäkin voi antaa :)Olisi meinaan remontin alta paljonkin myytävää kaikkea pikkujuttua, astioita, vaatteita (tyttöjen ja aikuisten) ym ym...

Kommentit (1)

Pidimme kahtena päivänä, toinen päivä oli liikaa, ostajia riitti paremmin vain ekalle päivälle.Ilmaiseksi ei tarvinnut mitään antaa, vaan ihan rahaa saimme:)

Ruokaa/juomaa ei pihakirppiksellä saisi ilman lupia tarjota, mutta muuten ei mitään lupaa tarvita. Parkkipaikat on asiakkaille järjestettävä, tai ainakaan mitään liikenneruuhkaa ei saa aiheuttaa:)Mainonta on tärkeä juttu: meillä oli paljon tolppailmoituksia, ilmoituksia kauppojen ilmoitustaululla, netissä ja paikallislehden tapahtumapalstalla -oli yksi maksullinen ilmoituskin.Hyvä olisi, jos talo on kulkuväylien varrella -ihan " keskellä ei mitään" ei varmasti kauppa käy. Meillä kävi ilmoitusten perässä tulleita, naapureita ja ihan ohikulkijoitakin, kun oli vielä iso ilmoitusplakaatti kadun varressakin.Kaupaksi kävivät lasten vaatteet, vanha mikro, työkalut, auton osat, jokunen kirjakin.Mukavaa kirppissäätä teille:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat