Vierailija

Olemme ihan ymmällämme... Tämä on toinen lapsemme, vanhempi on reilu 3v vanha. Vauva on nyt siis 11kk ikäinen. Hän on koko ikänsä ollut kovasti liikkuvainen ja tässä vaiheessa konttaa ja kävelee tukia pitkin, pyrkii kiipeämään joka paikkaan ja repimään kaiken alas :) Kaikenkaikkiaan hän on kehittynyt ihan normaalisti. Hänellä on vauvoille tyypillisiä " en halua syödä/pukea/olla sylissä tms" -jäykistelyitä, joissa hän heittäytyy jäykäksi koko pituudeltaan sylissä.Mutta tänään hänellä on ollut ihan outoja " kohtauksia" . Kun hän istui iltapäivällä syöttötuolissa ja potalla, alkoi hän jännittää käsiään ja täristää niitä, samoin päätään vähän täristää. Naamaltaan hän meni aivan punaiseksi, silmät pullistuivat ja hän piti tukahtunutta ähinää. Näitä oli siinä pitkin iltapäivää 2-3 peräkkäin ehkä 3 kertaa illan aikana. Pelästyin. Koskaan en ole nähnyt vauvan käyttäytyvän tuolla tavalla. Hän ei siis suuttunut siinä tilanteessa mistään ja kohtauksen jälkeen oli taas ihan normaalisti eli katseli ja leikki.Mistä voisi olla kyse?

Kommentit (8)

Lapsi sylissä istuessaan painaa käsillään alavatsaansa tosi tiukasti, ähisee ja puhisee naama punaisena ihan kuin tekisi kakkaa. Myös syöttötuolissa tekee tätä. Aikansa jäykisteltyään lopettaa ja on taas ihan normaali. Kysyin asiasta neuvolassa ja täti kohtauksen nähtyään sanoi, ettei tartte olla huolissaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lapsella jäykistelyä. Pahinta pelättiin eli aivokasvainta tai epilepsiaa. kaikki tutkimukset tehtiin. Ei ollut mitään. Kunhan jäykisteli.

ja tekisin nyt sinuna niin...

Kuulostaa epilepsialta, mutta toisaalta sitten fyysinen kehitys kaikin puolin tuntuu olevan ok. Mutta mene nyt hyvä ihminen jo tämän päivän puolella lääkäriin sen lapsen kanssa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat