Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko täällä tai täällä olijoiden tutuilla tms..yksityistä lastenhoitajaa..tarkoitan tätä kela systeemiä, että yksi äiti hoitaa parin perheen tenavia, kuten perhepäivähoitaja, mutta ei kuulu tämän kunnallisen piiriin..kuinka tämä toimii kohdallanne..eli paljonko tästä saa rahaa tai paljonko äiti joutuu tästä maksamaan, kun joku hoitaa näin...ja onko kokemuksia muuten, miten kaikki on toiminut..olisin kiinnostunut..ei ole koulutusta, mutta sen ajan kun omat on pieniä, tämä olisi loistava keino olla kotona sen aikaa ja saada vähän enemmän kun kodinhoidontuki...

Kommentit (2)

tosin ennen omia lapsia. En nyt yhtään tiedä onko tämä sama asia kuin mitä tarkoitat kun hommat on voinu muuttua siitä =) Mutta silloin perheen kanssa sovittiin palkka mitä sain ja perhe haki myös yksityisen hoidon tukea (muistaakseni tämän niminen) joka maksettiin myös minulle ja oli sitten palkasta työnantajien suuntaan pois.Jos samalla hoidat omia lapsiasi niin heistä saanet myös oman kotihoidontukesi siihen päälle, mielestäni.En tiedä selvensikö yhtään tai että onko asiat enää yhtään näin =)

Suositushinta ainakin meilläpäin on n. 500-550 euroa kokopäiväisestä lapsesta kuukaudessa. Jossain pyydetään yli 600 euroakin.Tuosta summasta maksaa kela noin neljänneksen. Muistelen, että se osuus on jotain 140 euron luokkaa (siihen voinee saada vielä tulosidonnaista lisääkin). Meillä maksaa myös kunta kuntalisää niin että itse maksamme vain puolet hoitomaksusta eli n. 250 euroa. Hieman enemmän siis kuin maksaisimme kunnalliselle (maksaisimme sinne siis sen 233 euroa).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat