Vierailija

Mitä ihanaa yleensä grillaatte?

Kommentit (16)

makkaraa, porsaan ulkofilepihvejä (kasslerista on luovuttu niiden " retkujen" takia, hyviä ne muuten olis..) tai broilerin filepihvejä.Joitain yhdistelmiä näistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kääri peruna yms. leivinpaperiin ensin ja sitten vasta folioon. Ei jää kiinni niin helposti. Pakastevalkosipuliperunat sopivat myös hyvin. Ja kypsennys miedolla lämmöllä tarpeeksi pitkään, ei pala.

Auttaako jos laittaa moninkertaisen folion? Muuten ykkösherkkuani on kyllä aurajuustotäytteiset pekoniin käärityt herkkusienet. Myös paahtoleivästä tulee ihanaa grillissä.

Sitten ympärille kiedotaan pekonisiivu ja taas grillataan kunnes on kypsää.Perunoita voi kyllä esikypsentä vaikka uunissa tai mikrossa.JAANA

Folion pohjaan laitan tuplafolion. Nyytit on grillissä aika kauan yli tunnin. Perunanyyttejä kypsästä perunasta saa tuleen vähän nopeemmin. Pikaruokaa tämä ei ole.

Paljon grillataan kanan rintafilettä ja käytän BBQ-grillauskastiketta pinnalla. Välillä iso köntti lohifilettä (loppuaika folion sisällä), lihavartaita oman mielen mukaan...toisinaan makkaraa, jauhelihakebakoita tai grillitassuja(juusto). Ja kun kaupasta rupeaa saamaan kokonaista irtomaissia, kuuluu se ehdottomasti mukaan, ne vakuumipakatut ovat niin pahan makuisia.Salaatteja, uusia perunoita ja silliä. En mä muuta oikeastaan kesällä syökään.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat