Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kuvioon? he. Tyttö 13v ja poikakaveri pyörinyt jo täällä n 7kk, nyt on lähes joka päivä täällä, syö meille jne. Ei tietenkään yövy jos joku fiksiú siitä aikoo kommentoida. Kiltin oloinen on ettei hätää...

Kommentit (14)

Heissä on nimittäin vatltavasti eroja tuon ikäisinä. On minusta vaan aika liikuttavaa, että rakentavat majaa yhdessä ja kädestä pitäminenkin on iso juttu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä 5 lasta ja koskaan ei tiedä montako on syömässä minäkin päivänä:) Ovi käy kuin " hollitalissa" ja meno kuin mannerheimintiellä;)

Yö vieraitakin meillä on useampana yönä viikossa, mutta sitten saattaa olla että viikonloppuna olemme kahdestaan kun kaikilla on omat menonsa.

Teille jotka taivastelette, niin kasvattakaa ne lapset todellakin ensin niistä vaipoista ja sitten vasta tulkaa neuvomaan muita näissä asioissa. Asiat tuppaa muuttumaan kun ne lapset kasvaa ja aloittavat ajattelun omilla aivoilla;)

ei ole sama asia kuin 19-vuotiaan seurustelu. Monet tuon ikäisten seurustelut ovat melkeinpä liikuttavia, eivät kaikki ole suinkaan sänkyyn hyppäämässä.Odottakaa vaan kun omat Nico-Petterit tulevat siihen ikään. Ovatko edes vaipoista vielä päässeet?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat