Vierailija

Luca. Kertokaa mitä mielikuvia se herättää pienestä lapsesta ja entä aikuisesta miehestä!

Kommentit (21)

etenkin suomalaiselle lapselle. Mikään ei ole niin säälittävää kuin yrittää keksiä lapselle mahdollisimman omaperäinen ja harvinainen nimi, siinä onnistuu hyyyyyyvin harvoin, että nimi kuulostaa hyvältä.Joo, eli jos tällä lapsella olisi suomalainen sukunimi, alkaisin miettiä jotain toisa nimeä hyvin äkkiä. Mutta jos juuret olisi jossain ulkomailla, sopisi nimi varmaan hyvinkin.

että tuleeko Lucasta postimerkkien keräilijä vai moottoripyöräilijä? Viulunsoittaja vai hevikitaristi? Rosvo vai poliisi? Mielikuvia!ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaan kauniin nimen antamisesta pojallemme. Mietin vain mitä mielikuvia se eri ihmisille tuo... jokainen nimihän niin tekee.Tuntuu että kaikki Samit ovat samanlaisia, kuin myös Pekka, Timo, Saku jne.

Jokaiselle tulee jotakin mieleen.EI se ole millään hienostelumielellä ajateltu... kummallinen ajattelutapa. Ja mitä väliä sillä on onko juuret jossain ulkomailla että nimi olisi hyväksyttävämpi, vai sanooko Luca sitten aina nimeään kysyttäessä että Olen Luca, isovanhempani ovat italiasta.Ei sitä kukaan tiedä onko sukujuuria vai ei... vai pitääkö niistä mainita joka kerta kun esittelee itsensä?

vai mitä, mutta ainakin se nimi alkoi mielestäni joskus silloin näkyä joka puolella.Mielestäni jotenkin sanomaton nimi, tylsä ja hiirimäinen.

En antanut omille pojilleni, koska tulee mielikuva rikollisesta nahkatakki kundista. Joillekin myös mielikuvituksettomasta äidistä, joka katselee liikaa jenkki sarjoja.

kun kerrran lähiössä asutaan : )?Kyllä se aiotaan c:llä kirjoittaa, Luca on italialainen nimi, Luka taas idästä. Nimensä saa tunnettujen muusikkojen mukaan jotka ovat italiasta.Lyhyt, ytimekäs, vahva.Monet ei kuitenkaan tykkää, sanovat että tulee mieleen luukasa, tai että tuo C-kirjain on hienosteleva/lähiönimissä. Vaihtoehto voisi olla Luka tai Lucas/Lukas.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat