Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Laittelen hiljakseen vaatteita valmiiksi heinäkuussa syntyvää vauvaa varten ja pohdin, että onkohan tuo äippäpakkauksessa tullut peitto turhan lämmin vauvalle? Eli mitä käytätte ihan pienellä peittona kesälämpimillä?

Kommentit (5)

nukkui ensimmäiset kuukaudet pelkkä harso peittonaan. Oli jotenkin kiva peitellä vauva, mutta ä-pakkauksen peitto, joka lakana, tuntuivat viime kesänä aivan liian paksuilta. Joten harson alla meidän vauveli nukkui :).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vauva kuitenkin tarvitsi jotain suojaa " turvakseen" ja siihen ohut kapalointi oli mainio. KApaloin vauvan vaippasilleen ohueen " uniliina-kapaloon" ja vauva oli tyytyväinen koko yön.Vaunuissa meillä oli helteillä harso tai ohut virkattu peitto.

hyvistä neuvoista. Meiltäkin löytyi juuri sopivan kokoinen froteepyyhe pussilakanan sisään laitettavaksi ja kokeilen lähteä sillä liikkeelle. Mikäli kovasti helteitä pukkaa, ollaan sitten pelkällä pussilakanalla tai vaikka harsolla, kuten joku ehdottikin.

mutta vastaanpa silti mikä on mun ratkaisu ;) eli talven yli tietenkin oli toi äp:n peitto käytössä, mutta nyt kesällä kun on lämmintä, vaihdoin sinne pussilakanan sisälle yhden froteepyyhkeen. Kun tyttö kyllä tykkää nukkua peiton alla, ja itsellekin vaihdoin kesäksi pussilakanan sisään puuvillafiltin, niin vauvalle laitoin sitten pyyhkeen, se kun on just passelin kokoinenkin sen pussilakanan sisään!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat