Vierailija

Voi hyvänen aika, että on vaikea löytää pojille kevätjuhlavaatetta! Joko löytyy ruudullista ja raidallista (lue liian moniväristä), monesta paikasta pitkähihaista paitaa. Ei nättiä ja simppeliä paitaa tai sliparia missään. Housujen kanssa sama ongelma. Meillä on aiemmin ollut H&M 86 cm valkoiset pellavacaprit, joita pidettiin ja pestiin ja pysyivät todella hyvänä. Nyt olen etsinyt 104cm samantyylisiä pitkiä housuja tai capreja, mutta ei vaan löydy.Eli minä haluan nettikaupan, jossa on pojille monipuoliset valikoimat juhlavaatetta!!Ulkoilupukuja kaipaan myös, esim. Tickettiä saisi olla helpommin saatavilla.

Kommentit (4)

Meillä joka kauden alussa on ongelma löytää hyviä kenkiä!, "maalla" valikoimat ovat todella huonot & pitkän matkaa saa lähteä kenkiä hakemaan. :(

Siis olisipa suomalainen kenkien nettikauppa, jossa kaikkia hyviä merkkejä mm.kavat, superfit, ecco, viking, pioni, tepsut. ;)Vaatteista ehkä ulkovaatteista kaipaan lajempaa valikoimaa Reimaan & Ticketiin. Sisävaatteista ainakin Legoa olisi ihana saada suomalaisesta nettikaupasta.

Nämä nyt äkkiseltään tuli mieleen. :)

En ole onnistunut löytämään nettiputiikkia, missä olisi koululaiselle, pojalle reippaita, värikkäitä vaatteita koosta 130 cm ylöspäin. En halua mitään printtejä, örkkejä tai vastaavaa.Kenkiä en osaisi nettikaupasta ostaa. Ainakin omalla pojalleni pelkkä koko kengässä ei riitä, vaan käyttömukavuus on aina todettava sovittamisen kautta. Vaikkakin merkkinä on tuttu ja turvallinen Ecco.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ylipäätään vaatteet (ainakin pojalle) koossa 150-170. Onko joku nähnyt jossain kivoja (ei hirviöitä, ei mitään kammoprinttejä, ei lieskoja) poikien vaatteita tuossa koossa? Meidän ekaluokkalaiselle käy just nyt vielä puserot kokoa 140, mutta olisi kiva, jos tokaluokkalaisen ei ainakaan ihan kaikilta osiltaan tarvitsisi vielä siirtyä nuorisomuotiin.Kenkienkin myynti netitse olisi kiva juttu, vaikka siihen "vähän" varauksella suhteudunkin. Valikoima saisi olla suht pieni eikä mitään erikoisuuksia, niin voisi olla varma, että ei ole mitään "maanantaikappaleita", mutta esim. Kavatin kävelykengät ja Kangaroosin lenkkarit ovat olleet sen verran tasalaatuisia ja suht samalla lestillä aina varustettuja, että uskoisin, että niitä voisi olla myynnissä. Samoin koon 36-40 lastenkenkiä varmaan saisi olla monellekin, niitä kun ei ole kovin helppo löytää ja aikuisten lesti on usein liian leveä.Paljon on myös sellaisia meidän "vakiotuotteita" joita olisi kiva jos löytäisi aina jostain. Tämmöisiä on esim. Johan puuvilla-villa-alusvaatteet, Benettonin klassikkofarkut, Pionin talvikengät vetoketjuilla ja nauhoilla (isompien mallit kans!), Rasavillin Peukalopotti hanskat jne.

nettikauppaa jossa myytäisiin monipuolisesti lasten kenkiä. (vielä parempi tietysti ois, jos sellainen kauppa löytyi täältä meidän kylältä mutta...)Muuta mitä voisin ostaa olis sisävaatteista Esprit, Lego, Adams kids, Girandola ja Mayoral. Näistä kun saisi monipuoliset valikoimat niin kyllä tilaisin :)Ulkovaatteista ostaisin mielelläni Reimaa, Lenneä ja Ticketiä asusteineen tietenkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat