Vierailija

Puku on Suomen Uimaopetusliiton hyväksymä. Lapsi pysyy jatkuvasti oikeassa uima-asennossa, ei pysty sukeltamaan, ei menemään selälleen vaan pää pysyy pinnalla koko ajan. Oikean uima-asennon myötä lapsi oppii tekemään uimaliikkeitä päästäkseen eteenpäin. Meillä on ollut jo kahdella lapsella enkä suostuisi enää olemaan rannalla ilman! Vasta kun lapsen uimataito on oikeasti hyvä, ovat saaneet siirtyä tavallisiin uikkareihin. Ja ennen kuin joku älähtää lasten totuttamisesta veteen, meidän lapset ovat olleet vauvauinnissa ja naperouinnissa, eli ovat kyllä tottuneet veteen.

Kommentit (19)

Meillä 3v. neiti, joka haluaa lähinnä kellua ja tykkää potkia jaloillaan kellukkeiden kanssa, mutta käsiä ei osaa käyttää :/ Ehkä tuo olisi ratkaisu :) Kiitos vinkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Sopii varmaan lapselle joka haluaa olla vain pinnalla. Täällä 3v haluaa sukeltaa jne, joten tavallinen uikkari ja valvonta.
Meidän melkein 4-vuotias tyttö osaa uida muutaman metrin ilman mitään apuvälineitä, ja hän on viettänyt kesänsä kellukkeet kädessä rannalla ja maauimalassa yksivuotiaasta alkaen.

En sitten tiedä, miten vikkelään ja hyvin oltaisiin opittu uimaan ilman kellukkeita ;)Vierailija:

Lainaus:


Sitä paitsi vartalo on ihan väärässä asennossa kellukkeilla. Vanhemmille ne tuovat näennäistä turvaa, mutta ovat uimaanoppimisen kannalta huono vaihtoehto.T: uimaope
Kumpikin isommista lapsista on osannut uida viisivuotiaana jo tosi hienosti. Tottakai valvomme heitä. Liian kauas rantaviivasta ei saa mennä, mutta ei tarvitse olla rantahiekallakaan.Vierailija:

Lainaus:


Mutta annatteko uimaanopettelevan viisivuotiaan olla vain rantahiekassa? Vai pidättekö sylissä?
Saa erikokoisina ja -värisinä. Googlettamalla löytyy varmastikin muitakin ostopaikkoja.Mikään ei korvaa aikuisen valvontaa, mutta kyllä ainakin meillä tuo on helpottanut sitä huomattavasti.

Sitä paitsi vartalo on ihan väärässä asennossa kellukkeilla. Vanhemmille ne tuovat näennäistä turvaa, mutta ovat uimaanoppimisen kannalta huono vaihtoehto.T: uimaope

tytöt 3,8v ja 1,8v. Sellainen huomio niistä omalla kohdalla että meijän vanhempi tyttö on pullea masuinen ja hänellä käytössä 5-6v koko. Oli jo viime kesänä. Pienempi ei mahdu päälle.Niin ja hinnoista. Toinen on ostettu supersportista seinäjoelta ja maksoi 10e! oli ainut ja ei ollut hintalappua, lupasivat kympillä. Toinen ostettu alajärven halpa-hallista ja maksoi joku 25e.

Lisäksi lapsi tykkää kokeilla sukeltamista ja selkäuintia, eli tuollainen uimapuku ei olisi ollenkaan hyvä valinta.

Altaassa ja meressä hän on ainoastaan minun tai isänsä seurassa.

SIellä reilu kaksivuotias sukelsi altaan reunalta veteen ihan aikusten tyylillä vastaanottavan aikuisen ottaessa vedestä liukuvan vesipedon syliin.Mutta annatteko uimaanopettelevan viisivuotiaan olla vain rantahiekassa? Vai pidättekö sylissä? Meillä ainakin typsy haluaa välillä " uida" kunnolla, vaikka oma uimataito onkin vielä heikko (noin 5-10 metriä). Silloin Swimcoach on ihan ykkönen. Välillä typsy haluaa itse tavallisen uikkarin, mutta silloin tehdäänkin ihan eri juttuja ja eri lailla. Swimcoachilla tyttö pysyy isoveljensä perässä ja joutuu tekemään ihan oikeita uimaliikkeitä.Viime vuonna tyttö ei osannut vielä uida. Pari viikkoa lomalla oltuamme laitoimme tytölle tavallisen uikkarin päälle ja kappas vain, neiti ui ensimmäistä kertaa elämässään itse. Eli kelluntauikkarilla oli oppinut alkeisuintia.Mutta jokainen tyylillään, tää on ollut meille ihan ykkösjuttu kesän vesileikkeihin.

mutta oikeasti uimataito on ihan alkeisuintitasoa. Ekaluokkalaisista varmasti 90% kuuluu tähän kategoriaan. Eli tarvitsevat vielä kovasti uimaopetusta.Mutta tätä AV:tä seuraanneena olen tajunnut, että täällä ovat kaikki suomen lapsinerojen vanhemmat.T: uimaope

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat