Seuraa 

Onko kellään kokemusta lomailusta Riva del Gardassa leikki-ikäisten lasten kanssa? Meillä on matka edessä myöhemmin kesällä, ja kiinnostaisi kuulla kokemuksia, hotelli on Ambassador tai jotain, lapset on 2 1/2 ja 4 1/2. Miten sujui matkat, syömiset ja juomiset, millä keinoin liikuitte, oliko rattaat käytössä, oliko leikkipuistoja tms lapsille mieluista jne. mitä vaan!

Paikka itsessään on tuttu, ollaan oltu siellä kaksin pari kertaa, mutta eipä silloin tullut tutkailtua paikkoja lapsellisen silmin :-)

Kiitän etukäteen!

Kommentit (5)

Ja siellä oli keskustan reunamilla (rannan tuntumassa, turisti info centerin vieressä) yksi iso leikkipuisto, joka oli hyvin hoidettu ja suosittu. Rannalla oli sitten jotain erillisiä keinuja yms. Ja sitten rannalla oli maksullinen trampoliini alue lapsille, eli hyppimisaikaa sai ostaa. Ruokakauppoja taisi olla siinä hotellien läheisyydessä vain yksi. Ja sitten tietenkin ne keskustan pikkuputiikit. Rantaa pitkin kulki kävelytie, laattoja tai asvalttia, joten sielläkin pääsi rattailla kulkemaan. Autotien vieressä kävelytie oli kyllä tosi kapeat, samoin kuin keskustan sokkeloisilla kujilla. Jos lapsenne ovat karkailevaa ja juoksentelevaa sorttia, niin ottaisin teinä mukaan valjaat tms. Kun ne autot ajoi tosi lujaa rannansuuntaisella päätiellä. Lisäksi pyöräilijöitä suhahteli koko ajan ohi milloin miltäkin puolelta.Kannattaa ajaa laivalla järveä pitkin, siellä laivalla oli paljon lapsia, ilmastointi, ja laivalla tilaa olla sisä tai ulkotiloissa.

Gardaland on Italian suurin huvipuisto, ja se on järven toisessa päässä, bussimatkan päässä (n2t matka) joten kannattaa käydä. Bussi ajaa aivan portille asti. Oli ihan ok. Ei läheskään mikään Disneylandin veroinen, mutta ihan kiva. Vähän riisutumpi versio ja tivolimaisempi. Mutta tosi iso alue, eli 1pv kuluu kyllä. Ruoka siellä on kallista hampurilainen/pizza linjaa, eli jos haluu lapsille terveellisempää, kannattaa ottaa eväitä. Sen vieressä oli joku toinenkin " huvipuisto" -mainen juttu. Muistaakseni jotain elokuvastudio juttuja, mutta siellä me ei käyty. Paikallisista turisti infoista (joita 2kpl) ei saanut juurikaan mitään irti, eikä siellä oltu innokkaita selvittämään asioita pyydettäessä, joten kannattaa tutkia nettiä ja esitekirjoja jo ennen matkaa kunnolla. Hotellin vastaanotoistakin saa paljon infoa kun kysyy. Emme olleet ainakaan Ambassadorissa, ja en muista enää hotellimme nimeä:(

on ihan kiva, varsin pieni ja siisti hotellie/huoneistohotelli.

Meillä on tosi iso huoneisto, varmaan 60m2 yhteensä. Makuuhuone, olohuone ja keittiö. Juuri kolme vuotiaalle oli pedattu lisävuode (sohvasta) olohuoneeseen. Tyttö tietty heti kieltäytyi nukkumasta siinä, joten vuokrasimme hänelle matkasängyn (6e/yö)Keittiö on tosi hyvin varusteltu moneen muuhun hotelliin verrattuna. Iso jääkaappi, mikro, kaksi hellanlevyä ja riittävästi astioita. Kattilat olivat joko tosi isoja (pastaa...) tai sitten tosi pieniä (kastike), paistinpannukin löytyi.

Mitään tiskiharjoja ja pesuaineitahan ei yleensä noista löydy, joten ne kannattaa ottaa mukaan.

Viikon aikana ei kertaakaan käy siivoja,eikä pyyhkeitä vaihdeta. Roskat pitää itse viedä sisäpihan roskikseen.Uima-allas on ihan riittävän kokoinen, mutta matalasta päästä 1,2m syvä ja vesi on kohtalaisen kylmää.

Pihalla oli pieni kahluuallas lapsille, samoin kuin vauvakeinu ja hiekkalaatikko. Oli myös pieni kolmipyöräinen ja joitain leluja. Samoin ala-aulassa oli lapsille pieni leikkipaikka.Sijainti on muuten loistava, mutta korkean mäen päällä. Matkatavaratkin joutuu raahaamaan mäen alta. Matkaa ehkä 100-150m. Mutta kyllä mä sen päälle pääsin suuren mahani (raskausviikkoja 28), reilun 13kg painavaa tyttöä rattaissa työntäen ja kauppakasseja raahaten.Ilmastointia hotellissa ei muuten ole. Meillä oli kattohuoneisto, siellä kannattaa pitää päivällä kattoikkunoiden verhot kiinni, niin pärjää vähän paremmin, mutta kuumaakin on...Viime viikolla ukkosti muuten melkein joka päivä, joten sateeseen kannattaa vähän varautua. Tosin se on yleensä lämmintä vettä mitä taivaalta tulee, joten pieni kastuminen ei haittaa.Nyt mä lähden juhannuksen viettoon!

Hyvää matkaa toivottaa jokirapu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mukava äiti, isi, neiti juuri 3v. sekä yhdet isovanhemmat. Asuimme keskustan kupeessa Englo Vacanze-huoneistohotellissa, joten ihan Ambassadorin läheisiä alueita en tunne.Leikkipuistoja on varsin runsaasti. Rannassa on muutama, toinen ihan keskustan kupeessa ja toinen lähempänä uimarantoja. Siellä on juuri se trampoliinikin, joka muuten maksoi 3e/10min. Leikkipuistoissa on tosi paljon kivaa touhuttavaa.

Kävimme laivalla Malcecinessa ja siellä nousimme köysihissilllä 1760m:n korkeuteen. Vähän matkan päässä hissiasemalta ylöspäin oli mukavan näköinen kahvila ja sen pihassa myös leikkipaikka. Ei sitä ole ennen melkein kahden kilometrin korkeudessa leikitty. Alueellahan laiduntaa myös lehmät vapaana, joten näkemistä lapsille riittää. Suosittelen, vaikka hissi olikin kyllä tupaten täynnä ja kyyti maksaa 16e/aikuinen ja rattaista 3,5e.

Meidän piti käydä Gardalandiassa, mutta ukin sairastumisen vuoksi se reissu jäi tekemättä. Gardaland on Italian suurin huvipuisto ja ilmeisesti Euroopan toiseksi suurin DisneyLandin jälkeen, joten luulisi siellä päivän kuluvan. Samalla seudullahan on myös vesipuisto ja safaripuisto, niissäkään emme käyneet.Meillä oli mukava Brion Pony-rattaat, joilla pärjättiin hyvin. Tosi paljon paikallisilla ja turisteilla näkyi olevan ihan kunnollisia vaunuja/rattaita, Sattareita varsin vähän, vaikka kyllä niilläkin liikkumaan pääsee. Rivan vanha keskusta on autoilta rauhoitettua, joten liikkuminen on siellä helppoa. Paljon meidän pikkuneiti käveli myös itse ja kiipesi sekä Malcecinen linnan torniin että Rivan kellotorniin ihan itse.Matkat menivät hyvin, paitsi Veronan lentokenttä on ihan kamala! Se on ihan liian ahdas, ruuhkainen ja kuuma. Ja nyt ei ollut vielä edes huippusesonki. Onneksi lapsi nukahti varsin pian sinne saavuttuamme, koska parin tunnin odotus kuumassa ja ahtaassa odotustilassa olisi varmasti ollut tuskaa. Rattaat saa viedä koneen portaille saakka Veronassa. Turvatarkastuksen jälkeisellä alueella oli vain pieni taxfree myymälä, josta sai alkoholia, tupakkaa ja karkkia sekä kaksi pientä kahvilakioskia. Lisäksi oli joitain juoma-automaatteja. Koska turvatarkastuksen läpi ei saa juuri mitään nestemäisiä tuoda, niin juotavaa on melkein pakko ostaa odotusaulan puolelta. Joten varatkaa paluumatkan odotusta varten jotain kivaa ajanvietettä!

Lento itsessään kestää niin lyhyen aikaa ja siinä on koko ajan jotain puuhaa, että ne menevät varmasti hyvin.Ja syömisistä. Me syötiin välillä ravintolassa, jossa neiti söi lähinnä paljasta penne pastaa: pasta bianco... Pizzaa on tietty paljon tarjolla ja jos lapset vain ovat paremmin syöviä kuin meillä, niin varmasti pastaruuista löytyy mieluisaa. Erillisiä lastenannoksia ei juuri tunneta, mutta tilaamalla saa varmasti vähän pienemmän annoksen tai sitten pyytää lasta varten oman lautasen ja antaa omasta ruuastaan.

Jäätelöhän on huippuhyvää ja me ainakin syötiin sitä monen monta kertaa. Mahatautia ei ole ollut. Yhtään ainutta ulkomaalaista hampurilaispaikkaa en Rivassa nähnyt.Riva on lastenkin kanssa ihan kiva paikka. Uimarannalla emme olleet, kun emme ole mitään auringossa löhöilijätyyppejä. Eikä siellä tietty hiekkarantaa lapsille juuri olekaan. Vesi oli nyt sen lämpöistä, että olisi siinä juuri ja juuri pystynyt meikäläinen uimaan, jolle Suomen järvivesi on yleensä liian kylmää...Terv. JokirapuOnko kellään kokemusta lomailusta Riva del Gardassa leikki-ikäisten lasten kanssa? Meillä on matka edessä myöhemmin kesällä, ja kiinnostaisi kuulla kokemuksia, hotelli on Ambassador tai jotain, lapset on 2 1/2 ja 4 1/2. Miten sujui matkat, syömiset ja juomiset, millä keinoin liikuitte, oliko rattaat käytössä, oliko leikkipuistoja tms lapsille mieluista jne. mitä vaan!

Paikka itsessään on tuttu, ollaan oltu siellä kaksin pari kertaa, mutta eipä silloin tullut tutkailtua paikkoja lapsellisen silmin :-)

Kiitän etukäteen!

[/quote]
kokemuksia tuosta paikasta, mekin ollaan perheen kanssa loppukesästä suuntaamassa tuohon paikkaan. Erityisesti kiinnostaa kokemukset huoneistohotelli Englo Vacanzesta!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat