Vierailija

Kommentit (18)

Ja joku tuossa huuteli, että muissa kuin Kämpissä, Kampissa ja Isossa-Ompussa juoppija jne. niin enpäs allekirjoita. Jumbo siisti, tavallisen perheen paikka. Ei luxus-putiikkeja, mutta kuka niitä arjessa kaipaa? Kaikki tarvittavat perusliikkeet löytyy.

onko se muuttunut sitten kolmen vuoden jotenkin kovastikin parempaan suuntaan, kun siella asuessa kavin aika usein siella pyorimassa ja suoraan sanottuna oli aika kelvoton. pelkkaa henkka maukkaa, vero modaa ja jotain isoja kodinelektroniikkaketjuja. rihkamakauppoja myos paljon.se on tietty mita ostoskeskukselta hakee, mutta itse jos sellaiseen menen niin tykkaan monipuolisuudesta ja vaihtelevuudesta ja siita, etta kaikenlaista on saman katon alla.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jumbosta nimenomaan puuttuu se epäsosiaalinen aines, jota esim. metro/junayhteyden päässä olevissa Itäkeskuksessa ja Sellossa on. Jumboon saavutaan yleensä omalla autolla, ja muuten paljon muualtakin kuin Vantaalta, esim. Tuusulasta ja Nurmijärveltä. No, maalaisiahan me tietysti kaikki ollaan, se on totta. Mutta Jumbo on siisti ja selkeä kauppakeskus.

Sekä omalla autolla että julkisilla mainiot yhteydet, kaikki meidän tarvitsemat liikkeet ja todella siisti & tyylikäs ostoskeskus! Sellon Citymarketissa tosi hyvä liha- ja kalatiski, jotka meille tärkeitä.

Liikkeitä löytyy lähes kaikki mitä tarvitsen. Käsityöliike puuttuu :)Joskus käyn myös Myyrmannissa koska siellä on ulkona tori.Isossa Omenassa kävin kerran ja sen parkkijärjestelyt oli tosi järkyt. Itse kauppakeskus liian iso makuuni, kauheat välimatkat.Sellossa olen käynyt pari kertaa ja parkkihalli todella ahdas ja sekava. Ulos tullessa pitää ylämäessä odottaa että ovi aukeaa ja heti oven ulkopuolella vielä liikennevalot. Punasilla kiva odottaa oven alla että meneekö se kiinni liian aikaisin.....

varmaan pakko sanoa Sello, on näet " kotikauppakeskus" , asutaan noin kilsan päässä niinkuin joku aikaisempikin vastaaja :). Ennen tuli käytyä Itiksessä, mutta nykyään se tuntuu jotenkin ajastaan jälkeen jääneeltä, nuhjuiselta.

unohtui sanoa se, että meillä ei ole autoa joten parkkiongelmista en osaa sanoa. Pyörällä/kävellen pääsemme helposti ja saadaan kyllä isotkin ostokset tuotua. Telkkaria tuodessa piti kyllä ottaa taksi;)Mutta siisti Sello on, ja monipuolinen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat