Vierailija

Onkos kukaan remppaillut keittiöitä viime aikoina? Oliskos kellään heittää minkäänlaista arviota millaiseen rahaan pienen keittiön kalustaa. Siis pakolliset keittiökaapit runkoineen + tiskiallas+hana. Eli millaiseen hintaan saisi, ei mitään luksusta, mutta siisti peruskeittiö? Kodinkoneet sit tietysti päälle, mutta lähinnä tämä kaappien hinta kiinnostaa. Kyseessä yksiö, mut keittiö suht hyvän kokoinen, ei mikään pelkkä komero.

Kommentit (3)

Parmakeittiöiden sivuilla näkee vähän sitä suuntaviivaa, että miten keittiön koko ja muoto vaikuttaa hintaan sekä kalustevalinnat.On toki olemassa halvempiakin firmoja ja riippuu sitten siitäkin, että kuka ne asentaa, että mitä tulee maksamaan, mutta tuolla nyt varmaan näet suuntaviivaa, mikä tuskin on hienoin mahdollinen, mutta ei halvinkaan, joten varmaan aika realistista hintatietoa tuolta saat ja jos halvemmalla pääset, niin sehän vaan sitten kiva yllätys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pari vuotta sitten uusimme keittiömme täysin ja eri firmojen tarjontaa vertailtuamme päädyimme Ikeaan. Ei rahan (=halvan hinnan) takia vaan siksi että niistä löytyi mallit jotka miellyttivät meitä eniten.Kaapit paikoilleen säätänyt ammattimies (ei Ikean oma mies vaan kaveri joka asentaa kaikkien firmojen kaapistoja) kertoi asentaneensa paljonkin Ikea-keittiöitä ja totesi, että hänen mielestään laatu niissä on aivan yhtä hyvä kuin muissakin markkinoilla olevissa, hinta vain kolmanneksen edullisempi.Katso Ikean nettisivut ja tilaa katalogi jollei sinulla sitä vielä ole.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat