Seuraa 

ollaan lähdössä ensi maanantaina tytön(3 1/2 v) ja äitini kanssa tyttö porukalla tukholmaan. En ole taas pitkään aikaan laivoilla liikkunut ja ajattelin sellaista kysellä että mitähän kannattaisi silja serenadelta ja symphonyltä ostaa? Onko laivoilla yleensä ale:)? No tietty namit yms. mutta entäpä muuta? Onko jotain vinkkejä mitä tuon ikäisen kanssa kannattaisi laivalla huomioida? Ollaan lähdössä ihan neidin ehdoilla tällä kertaa:).

Kommentit (3)

Luulin, että siellä olisi vaan " lasten aamiainen" , mutta purserilta kuulin, että ihan samat kamat löytyy kuin buffetistakin (ja oliko euron edullisempikin, en enää muista). Lapsethan ei pitkään jaksa pöydässä ja itse sai ihan rauhassa juoda aamukahveet, kun siellä riitti mielenkiintoa pienille.Kannella sai taas ottaa rauhassa parit sidukat, kun siellä oli se spurttirata ja muuta ohjelmoitua toimintaa lapsille - kiva reissu ainakin meillä viime kesänä. Tukholmassa mentiin vesibussilla sinne Skanssenille, käytiin eläintarhassa, mutta sinne Peppi-puolelle mäkeä ei poitsu enää halunnut, varmaan jo väsytti sen verran...

Vaatteet ja lelut ovat ovh:ltaan jonkin verran halvempia kuin maissa. Siis jos jotain kivaa sattuu silmään, kannattaa ostaa.Meidän poika oli samanikäinen viime vuonna. Tykkäsi kovasti uintireissusta (en ollut mukana), muumidiskosta ja lasten leikkipaikasta. Söimme lasten leikkipaikkaa vastapäätä. Kyllästyttyään lapsi meni leikkimään. Vuorotellen käytiin kurkkimassa ja lapsi vilkuttamassa, mutta saatiin silti syötyä suhteellisen rauhassa.Mukavaa reissua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse tsekkaan aina etenkin

- onko LEGOn vaatteita kivoja/edullisemmin, voi olla jotain alennuksessakin

- onko naisten vaatteissa mitään alennuksessa (muuten ovat aika kalliita, mutta yleensä aina jotain alejuttujakin on ja voi saada merkkivaatteita esim. puoleen hintaan)Onhan siinä kiva muutenkin katsoa kaikki kaupat läpi, mutta mitään erityistä ei tuu mieleen... tietysti tarpeet ihmisillä erilaisia. Yhteen aikaan saatoin myös ostaa jotain Legoja lapsille, ja vauvalle Teddykompanietin ihana hiiri-pehmo-soittorasia löytyi n. 30 % halvemmalla kuin maista! Eli jotain leluja voi saada edullisemmin myös.Hauskaa matkaa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat